2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه چارساله و یه پنج ماهه دارم درک میکنم من از این کانال خیلی استفاده کردم

🤔 در مشاوره ی چمرانی، چه اتفاقی می افتد؟

🗣 *مسأله از دید مادر یا پدر بیان می شود:*

اصلی ترین مسئله ی من با پسرم بد غذایی است. اگر برای خوردن غذا به او اصرار نکنم تقریبا هیچ غذایی نمی خورد و خودش را با خوردن تنقلات سیر می کند. همچنین لجبازی های زیاد که دیر قانع می شود. و مجبورم برای هر کاری مثل پوشیدن لباس و رفتن به مهد و .... باید خیلی با او حرف بزنم و اصرار کنم.

✅ *مسأله توسط مشاور، توصیف و ریشه یابی می شود:*

شما به خاطر تولد نوزاد جدید فرصت بازی کردن با پسرتان را ندارید و بیشتر بازی هایی که با او می کنید بازی های فکری است و از طرفی بیشتر روابط شما با پسرتان درباره ی امر و نهی ها و اصرار برای انجام کارهای شخصی اش است. 

1) حساسیت زیاد مادر به خوردن غذا توسط اوست. به همین خاطر برای خوردن غذا خیلی به او اصرار می کند حتی تا مرز جایزه دادن و شرطی شدن به خاطر غذا پیش رفته است.

2) عدم گذاشتن زمان کافی برای بازی های حرکتی و با نشاط با او روابط شما با پسرتان را تحت الشعاع قرار داده است.

3) میزان امر ونهی زیاد در هر کاری حتی کارهای شخصی اش. و برایتان نوع لباس او برای هر جایی مهم است طوری که خود شما ممکن است در نهایت آن لباس را برای او بپوشید.

4) این میزان پیگیری ها درباره ی هر چیزی توسط شما حتی غذا و پوشش و... باعث شده است او درکی از گرسنگی یا گرما و سرما و... نداشته باشد و همیشه منتظر باشد از طرف شما یک یادآوری صورت بگیرد و همچنین باعث می شود دیرتر مستقل شود.

💡 *راهکار هایی توسط مشاور ارائه می شود:*

1) به محض گفتن هر گونه امر و نهی ای به او، ببینید چطور می توانید به جای این که از کلمات (بکن، بشور، نکن، و جملات امری) استفاده کنید جایگزین مناسب را به او معرفی کنید یا حتی بیشتر وقتها تغافل کنید و نادیده بگیرد. مثلا برایتان مهم نباشد با چه لباسی به مهد می رود. یا حتی لباسش کثیف باشد. همچنین برایتان مهم نباشد که دستش کثیف باشد و.... به جای آن با یک بازی آب بازی دستانش هم شسته می شود. 

2) درباره ی مسئله ی بد غذایی او دو تا کار را باید کنار بگذارید: 1) جایزه دادن 2) پیگیری برای غذا  خوردن او  چون جایزه دادن او را شرطی می کند و باعث می شود تنها زمانی غذا بخورد که جایزه بگیرد. و پیگیری بابت غذا باعث می شود او درکی از گرسنه شدن پیدا نکند گاهی ممکن است این درک برای او یک روز طول بکشد گاهی بیشتر گاهی کمتر. فقط کافی است شما مقداری صبوری کنید و نگران گرسنه شدن او نباشید بعد از مدتی خودش این موضوع را به شما اعلام می کند.

3) هنگام خوردن غذا از بازی های خیالی استفاده کنید. مثلا من فکر میکنم این غذا الان مزه ی بستنی توت فرنگی میده یا می خوای با غذامون یه کیک درست کنیم. یا یه نقاشی با برنجمون رو بشقابمون بکشیم 

بچه ها با نگاه بازی به همه چیز نگاه میکنند اگه با غذا هم بازی کنند بهتر می توانند آن را بخورند.

4) بازی حرکتی و هیجانی باعث می شود علاوه بر افزایش نشاط او و تخلیه ی انرژی،  با شما هم زمان خوبی را داشته باشد و شما با گذاشتن یک تا دو ساعت زمان بازی با او باعث می شوید توجه خوبی از شما دریافت کند و لجبازی ها و سرسختی های او در طول روز کم شود. همچنین این تخلیه ی انرژی سوخت و ساز بدن او را افزایش می دهد و او بیشتر برای خوردن غذا تمایل پیدا می کند.

👌 *شما هم می توانید مسائل تربیتی و چالش هایتان را با ما در میان بگذارید. فقط کافیه وارد لینک زیر شوید و فرم را تکمیل کنید* 👇

#مشاوره #راهچه #راهنمایی_و_مشاوره_چمرانی

@chamran_family

پسر منم ۴ ماه از پسرشما کوچیکترههمینجوریه.میخواد ثابت کنه که استقلال رای داره ودیگه عقلش میرسه 🤕🤕🤕اگر توپوق بزنم آنی میگه درستش اینه مامان خانوم.میگم بذار تو پله ها دستتو بگیرم میگه نه من بزرگ شدم.میگم تو خیابون دستمو بگیر میگه نه دیگه بزرگ شدم کوچولو نیستم😑میگیم وقت خوابه میگه نخیر وقت بازیه😡

دیوانمون کرده😅😅😅😅😅

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی