2777
2789
عنوان

کمک‌کنید

133 بازدید | 10 پست

سلام با یه پسر دوست شدم شاید باور نکنید ولی من اولین تجربه دوستی توی زندگیش هستم . اوایل میگفت من کار دارم نمیرسم بیام بریم بیرون یا مثلا دستم رو نمیگرفت الان در هفته سه بار پیشم یا دستم رو میگیره. مشکل این امروز گفت ترسیدم از اینکه بهت وابسته شدم میگه خیلی سخته بخوایم جدا بشیم . خودش میگه شرایط ازدواج رو نداره و نمیتونه مسولیت زندگی رو قبول کنه برای همین از جدایی میترسه 

.به نظر شما من چیکار کنم برای ازدواج نه برای موندن کنارش؟

ورو خدا با دل پاکتون دعا کنید معجزه شه مادربزرگم کرونا گرفته ۲۰روزه بیمارستان امروز زنگ زدیم گفتن دیگه حالش بدتر شده تا دیروز روزی یکی دوساعت خودش بدون دستگاه نفس میکشید ولی دیگه بدون دستگاه خفه میشه حالش بده به پاتون میوفتم دعاش کنید۳ماهه بخاطر کرونا روی ماهشو ندیده بودم من میمیرم ای خدا 😭😭😭گفتن هرکی می‌خواد بیاد ببینش دیگه اخراشه

۸۰%الکی میگه دوس دختر اولشی😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم بیخیالش شو

دوستی بدرد نمیخوره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مگه شما دفعه چندمه که با پسر دوست میشین بعدشم پسر مردم رو میخوایین از راه به‌در کنین ،و به دردسر بندازین ،نترس از انکس که هیاهو دارد بترس از انکس که سر به زیر دارد