2777
2789

سلام خانومای گل من حالت تهوع خیلی خیلی کم داشتم فقط حالتوشو تا حالا حالم بد نشده ویار خوردن هم هم شیرین میخورم هم ترش هم شور این اخیرا هم دلم پسته شور و بادوم و شور و شادونه دلم خواسته ترشی آلبالو و انگورر اوایل سر درد داشتم کمر درد هم بعضی مواقع دارم الآنم سه ماهمه کسی بوده مثل من باشه بنظرتون نی نیم چیه 

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان

سلام منم تقریبا همینطورم ولی عصرها حالت تهوع داشتم .نی نی پسره.هم شیرینی هم ترشی میخورم

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام منم تقریبا همینطورم ولی عصرها حالت تهوع داشتم .نی نی پسره.هم شیرینی هم ترشی میخورم

عزیزم ب سلامتی بغلش کنی⁦❤️⁩

عزیزم ب سلامتی بغلش کنی⁦❤️⁩

ممنون عزیزم واسم دعا کن امروز نی نی خیلی کم تکون خورد خیلی نگرانم

دوستان مهربونم میشه برا عاقبت بخیری فرزندم دعا کنید و صلوات بفرستید. منم برا بچه های شما دعا میکنم عاقبت بخیر بشن
فقط خواستم بگم خوش به حالت که حالت تهوع کم داری من که مردم از تهوع😣

آره عزیزم خودمم میگم خوبه ندارم اصلا نداشتم تاب حال فقط چند سری حالتشو همین 

آره عزیزم خودمم میگم خوبه ندارم اصلا نداشتم تاب حال فقط چند سری حالتشو همین 

بعضیا شنیدم میگن اونایی که حالت تهوع زیاددارن مثل من احتمالا دختره ولی اونایی که حالت تهوع کم دارن یا ندارن احتمالا پسره