بشورم و رو بخاری خشک کنم😐🤦🏻♀️🤦🏻♀️😐😐😐😐😐😐😐😐😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😑😂😂😂😂🤨😑😑
این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎 ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!! ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫 خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد.... خراب شد تصویرش🖤💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
خیلی دیوونه شدم موندم برا زایمانم چه کنم .بخدا کمر درد گرفتم انقد الکیمیچرخم خونه به هرچی دست میزنم ...
فردا زایمان کنی خیلی اذیت میشی
ول کن ی ذره بیخیال شو
فک کنم بچه جیش کنه تو جاش یهو، یا تو لباسش
اون موقع تو دیوونه میشی ک☹
این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎 ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!! ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫 خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد.... خراب شد تصویرش🖤💔
نکن وسواس گرفتی منم هستم ولی الان ب خاطر کرونا اینجور شدم ولی قبلش نبودم کرونا تموم بشه ب جا ...
من وسواس شدید دارم عیدی پنج تا قالی رو تنها خودم شستم حتی نمیزارم شوهرمم کمک کنه نمیزارم قالی شویی ببره خودمم خسته شدم خونه ام از تمیزی برق میزنه ولی بازم پسندم نیس
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
دیشب داشتیم... البته سالگرد ازدواج و تولد شوهرم باهم گرفتم😜😁😁🤗
مبارک عزیزدلم💓😍
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
من کره رو نمیشورم از قالب درمیارم داخل ظرف در دار میزارم وقتی هم از قالب درمیارم با احتیاط جوری داخل ظرف میزارم که تماسی باروی قالبش نداشته باشه سری اول فقط شستم بعدش این ایده به ذهنم اومد
منم انقدر شستم که دستام تگزما زده با این همه کرم و مرطوب کننده ولی باز تا چند روز خوبه دوباره عود می ...
بخدا فقط بیا دستامو ببین دور مچ دستام قرمز دون دون شده میسوزه کف دستامم پوسته انداخته ،واقعا نمیدونم چه کنم چرا پس بقیه انقد دستاشون نرم و لطیفه اطرافیان
یه روز میرسه ادم دیگه نیست ولی خونه زندگیش ک در حال برق زدنه هس نکن عزیزم بیخیال باش، مامان خودمم ه ...
بدبختی کار هیچکی هم پسندم نیس تا حداقل یه کم استراحت کنم بچه هام اینقدر هر وعده غذای مقوی و کیک و پنیر و ماست ودوغ و کشک خونگی خوردن که جایی میریم بدنشون حساس شده مریض میشن مادرم میگه بچه زیادی هم جای تمیز باشه بدتر مریض میشع
یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم