2777
2789

خواهرم هی میگه حوصلم سر میره انقد باهاش منطقی حرف زدم یا بحث کردم و دعوا راه انداختم خسته شدم 

قبل کرونا ازونا بود ک همش بیرون بود قابل کنترل نیست اصلا دارم سکته میکنم از حرص و جوش

از ماست که بر ماست 

با ماسک و دستکش در حد قدم زدن جای خلوت ایرادی نداره که. با غریبه هم کلام نشین و نزدیک ادما نشین. 

من خودم از خونه درنمیام بیرون چون وسواس میگیرتم بعدش. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ماسک و دستکش در حد قدم زدن جای خلوت ایرادی نداره که. با غریبه هم کلام نشین و نزدیک ادما نشین.&nbs ...

پارک خلوته بنظرتون؟ 😶

کاش خواهر منم مثل شما وسواس داشت

از ماست که بر ماست 
بله خونم پلاستیکه مثله کلاه محافظه چون کرونا از چشم و پیشونی وارد بدن میشه

از چشم ک باهوا نمیره. دست الوده ب چشم نزنن.  پیشونی!؟ 

اون شید های صورت رو بیشتر بیمارستان میزنن

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
از چشم ک باهوا نمیره. دست الوده ب چشم نزنن.  پیشونی!؟  اون شید های صورت رو بیشتر بیمارستا ...

کافیه یک نفر عطسه بزنه بزاف دهان بشینه رو پیشونی از طریق چشم وارد بدن میشه بنده روزی چندتا داخل دادسرا گزارش میخونم

امیرمحمد پوررستمی کارآموز قضاوت(قوه قضائیه)
کافیه یک نفر عطسه بزنه بزاف دهان بشینه رو پیشونی از طریق چشم وارد بدن میشه بنده روزی چندتا داخل دادس ...

خب برا همینه ک میگن فاصله 2متر رو رعایت کنین

جای شلوغ نرید

ماسک بزنید

دادسرا؟ گزارش عطسه!؟ 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
خب برا همینه ک میگن فاصله 2متر رو رعایت کنین جای شلوغ نرید ماسک بزنید دادسرا؟ گزارش عطسه!؟ 

بله بنده دادسرا ویژه قتلم کار اموز قضاوتم گزارشا رو میخونیم ازپزشک قانونی خانوادهاشون گفتن عطسه زدن بزاق دهنشون روصورتش نشسته برامثال ی بنده خدا همسرش عطسه کرده بود بعد ۲روز فورا گرفته بود و تشدیدشده بود 

امیرمحمد پوررستمی کارآموز قضاوت(قوه قضائیه)
بله بنده دادسرا ویژه قتلم کار اموز قضاوتم گزارشا رو میخونیم ازپزشک قانونی خانوادهاشون گفتن عطسه زدن ...

چ جالب!!!!! 

پارک خلوته بنظرتون؟ 😶 کاش خواهر منم مثل شما وسواس داشت

پارکای کوچیک توی ساعتای خاص اره خلوتن. عصر به بعد همه بیرونن نرید. من از پنجره میبینم پارک محل رو. خدا رحم کنه با این همه ادم تنگه هم. 

شدن...  ــــــــــــــ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ ـــــــــــــ