2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوب نیس الان

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
الان تو ضرره ممکنه تو چند ماهه اینده سود بده؟

تحلیلش نکردم

ولی rsi جالب نبود

تو روند نزولی خرید نکن

الان این کندل مثبت خورده اخرین روزش

بذار شنبه ببین چی میشه

رو rsi یه مقاومت داره اگر اونو نتونه رد کنه، بازم منفی میخوره

البته پایانیش هم منفیه

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
۲تومن خریدم الان توی چند روز ۱۵۰تومن ضرر کردم

ببین برای هر خریدت، باید حد ضرر بذاری

اگر اون حد رو رد کرد، حتما بفروشش

بستگی داره برای چه بازه زمانی خریده باشی، کوتاه مدت یا بلند مدت یا میان مدت

تحلیلش نکردم ولی rsi جالب نبود تو روند نزولی خرید نکن الان این کندل مثبت خورده اخرین ر ...

مرسی از راهنماییتون

خدایا خودت درست کن، تو درست کنی قشنگ تره
سلام ببخشید مگه نمیگه تو منفی خرید کنید؟

تو روند نزولی نه چون معلوم نیست تا کجا میخاد نزولی بره

اینکه میگن تو منفی، اولا باید بنیاد سهم خوب باشه، ثانیا روز های قبلش مثبت باشه و روند صعودی باشه

خبر خاصی نیست، یهو حقوقی میفروشه، یا سهامداراش سیو سود میکنن، قیمت میاد پایین شما سریع موقعیتو باید دریابی و خرید بزنی

تو روند نزولی نه چون معلوم نیست تا کجا میخاد نزولی بره اینکه میگن تو منفی، اولا باید بنیاد سه ...

ممنون از راهنماییتون میشه یه سوال بپرسم 

من دوتومن گذاشتم برای عرضه ای که میخواد بیاد دلم میخواد تا قبل از اون یه سهم بخرم موقع عرضه بفروشم  به نظرتون میشه یا ضرره؟واینکه سهمی میتونید پیشنهاد بدید

ممنون از راهنماییتون میشه یه سوال بپرسم  من دوتومن گذاشتم برای عرضه ای که میخواد بیاد دلم میخو ...

الان شاخص داره اصلاح میکنه و اکثر سهم ها منفی شدن

بعد هم شما بابت خرید هر سهم، ۱/۵٪ کارمزد میدی. بابت فروشش هم ۱/۵

یعنی در مجموع،۳٪ داری سود میدی کارگزاری و دولت

آیا طی یک هفته اونم تو اصلاح شاخص ممکنه سهمی بیش از ۳ درصد بهت سود بده ؟ که تازه اون ۳٪ کارمزد رو بدی؟؟

اما بعد از اصلاح، سهام بنیادی بخر

#چدن اوضاعش بد نبود