2777
2789
عنوان

پسرعمه همسرم دیشب زنگ زد ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1296 بازدید | 50 پست
خب اخه مگ مهمونه ساعت چنگ زنگ میزنه ؟ جمعه هام ک دکتر نیست

گلم خودش حتما خجالت کشید وقتی زنگ زد ولی به هر دلیلی بود یا حرفش درست بود یا با زنش دعواش شد ویا مسائل دیگر.به هر حال شرایطش رو نداشت.درسته شما هم ناراحت شدید ولی امکان داره واسه هر کسی پیش بیاد.

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم گفته پدر باجناقم مریضه سرطان داره میارنش تهران .خب یکی بخواد ۶۰۰ کیلومتر بیاد دوروز قبلش زنگ نمی ...

ببین عزیزم مطمئن باش مشکلی میش اومده که کنسل کردن. حالا خدا خودش میدونه. شما قصاوت نکنین و به دل نگیرین عزیزم. 

به خدا هزار بار پیش اومده دعواکردیم با شوهرم .دیسک کمرم عود کرده و الی اخر ازاینکارا هرگز .بی احترام ...

اشتباه کردی .

اینا احترام نیست .سخت گرفتنه .

من خودم وقتی پریود یا مریض باشم رک به شوهرم و بقیه میگم من شرایطش را ندارم .هفته بعد بیایید چون دوست دارم از مهمونم بهترین نحو پذیرایی کنم و...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

گلم گفته پدر باجناقم مریضه سرطان داره میارنش تهران .خب یکی بخواد ۶۰۰ کیلومتر بیاد دوروز قبلش زنگ نمی ...

وای چقد شما بدبین هستین.

بنده خدا زنگ زده دعوتتون کرده حالا واسه راحتی شما گفته برای مهمون میاد که راحت باشید.

نه که از چند روز قبل نمیگن شاید یهویی واسشون کار پیش اومده و قراز شده بیان تهران

انقد نیمه حالی همه چیو نبینین

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم

چقدزشته رفتارتون

شما ک خداروشکر چشمتون به شام اونانیس

حالا به هردلیلی نتونستن دیگ..اصلا بازنش دعواکرده باشه..چه فرقی داره؟؟مهم اینه الان شرایطشو نداره

زندگی پینگ پونگ نیس ک یکی بقیه بزنن یکی شما🙄فراموش کنید بعضی جاها

و گفته نیاایید دیگ .به ما گف مهمون داریم فامیل زنمه نیایید

خوووب شاید راس گفته حتمن خاسه وقتی شمارو دعوت کنه ک کسی نباشع الانم بنده خدا یهووی براش مهمون اومده کاری دیگع نبوده ک بکنه،

البته بعضی زنا عادت دارن وقتی قومی از خودشون میاد نمیخان ک اقوام شوهرش باشن😊

😍😍
به خدا هزار بار پیش اومده دعواکردیم با شوهرم .دیسک کمرم عود کرده و الی اخر ازاینکارا هرگز .بی احترام ...

من یه بار همسایه روبروییم اومد بیاد تو خونمون،

من حتی رختخوابم زمین بود،بچه ام اون موقع کوچیک بود.

از لایه در گفتم معذرت می‌خوام الان امکان پذیرایی ندارم میشه یک ساعت دیگه بیاین.

رفت،

بعد جمع کردن رفتم دنبالش

وای خانوم چقد بد حرف زدی .من هیچ وقت برای شام خونه هیشکی نمیرم خداروشکر خودم انقد دارم تو خونم .بحثم ...

نه اصلا بی حرمتی نیس 

اول شرایطش رو داشته و دعکت کرده 

بعدا شرایطش رو دیگه نداشته و دعونشو پس گرفته بنا به هر  دلیلی که مهم نیست و شخصیه برا اونا

وای خانوم چقد بد حرف زدی .من هیچ وقت برای شام خونه هیشکی نمیرم خداروشکر خودم انقد دارم تو خونم .بحثم ...

یه کم کلیشه های ذهنیتون رو بریزید دور و منطقی فکر کنید. بهشون زنگ زدن با کلی عذرخواهی گفتن مریض بدحالمون رو فرستادن تهران دکتر جایی نیست بمونیم. شما باشی چی میگی؟ میگی نه من پسرداییم خونمون شام دعوته؟!!!

یا میگی بفرمایید و بعد زنگ میزنی پسردایی که شرایط اینجوره سر یه فرصت مناسب تر تشریف بیارید؟

به نطر من اونی که داره به شما بی احترامی میکنه همین طرز فکر و حرفای خودتونه. نمیخواستن خب از اول دعوت نمیکردن

اصلا الکی هم گفته باشه و با زنش دعواش شده باشه، کار خوبی کرده مهمونی رو کنسل کرده

میخواستید برید اخم و تخم اونا رو بهم ببینید؟؟زن و شوهرن و پسفردا آشتی میکنن ولی شما مدام خواهی گفت رفتیم خونه فلانی با هم قهر بودن

وای چقد شما بدبین هستین. بنده خدا زنگ زده دعوتتون کرده حالا واسه راحتی شما گفته برای مهمون میاد که ...

اخه عزیزم من طرف مقابلمو میشناسم که قصدش بیاحترامیه .نه بدبینم نه به فک شامم نه هیچی .

فقط بی حرمتی کرده