2777
2789
عنوان

خانما بیشتر پیراهن مجلسی کوتاه یا بلند رو نتی می خرید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیراهن مجلسی الان چی مده ؟ باتوجه به اینکه فامیل درجه 1 هستش و پوشیده میپوشم چی پیشنهاد میدین؟؟؟&nb ...

گلم اگه خواستی از لباس های کارهای خودم هم که به این مدلا شباهت دارن واست می فرستم. و در مورد انتخاب اگه راهنمایی بیشتری خواستی در خدمتم . 💐

عزيزم ببخشيد براي پستش چيكار ميكنيد ك ارزون دربياد ؟ 

من تازگيا انلاين شاپ لباس خونگي زدم خيلي وارد نيستم

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  
من تا حالا فقط از مانگو و دبنهامز لباس کوتاه خریدم. چون قالب سایزشون رو مطمئنم که کدوم بهم می خوره. ...

مبارکت باشن به خوشی استفاده کنی. اره منم همین فکرو می کنم که کوتاه نتی فروش بیشتری داره. 🌹 ولی یکمم به تولید داخل بها بده ما هم به اندازه همونا واسه طراحی و دوخت وقت میذاریم عزیزم 🌹 

عزيزم ببخشيد براي پستش چيكار ميكنيد ك ارزون دربياد ؟  من تازگيا انلاين شاپ لباس خونگي زدم خيلي ...

عزیزم بستگی داره کالایی که می فرستی چه قیمتی باشه و مسافتت از پست چقدر باشه. مثلا من چون مسافتم از پست دوره ارسال زیر 100 تومن و 60 تومن بسته به سود کار ندارم. مثلا جنس 20 30 تومنی رو اگه چند تا بخوان یا با چیزی بخوان می فرستم. پول پست هم که با مشتریه. چون من قیمتام رو واسه شناخته شدن پایین زدم. ولی اگه بازم کسی جنس مثلا 20 30 تومنی بخواد میگم منتظر باش روزی که میرم پست واسه کس دیگه ای ارسال کنم خبرت کنم واست ارسال کنم. اگه قبول کنه اونجوری می فرستم بازم ارسال با خود مشتریه. 

عزیزم بستگی داره کالایی که می فرستی چه قیمتی باشه و مسافتت از پست چقدر باشه. مثلا من چون مسافتم از پ ...

مرسي عزيزم 

كسب و مارت پر رونق باشه الهي

بچه ندارم هر چي مينوشتم سايت تاييد نميكرد تا اينكه نشستم فكر كردم من اگه بچه داشتم اسمشو چي ميذاشتم ؟ و نوشتم ( مامان مهفام هستم ) و بالاخره اسمم تاييد شد . و شد آنچه شد  ، تقصير من چيه اسم خوبا رو شما برداشتين نامردا  . تيكر تبديل شدن به فردِ دلخواهم !  
مبارکت باشن به خوشی استفاده کنی. اره منم همین فکرو می کنم که کوتاه نتی فروش بیشتری داره. 🌹 ولی یکمم ...

ممنون عزیزم. تولید داخل خوب رو حتما حتما به مشابه خارجی ترجیح میدم  و دوست دارم که آدم پولش تو جیب هموطن خودش بره. اما سایز بندی واحد ندیدم که آدم بتونه بگه سایز من این هست و انتخاب کنه. نمی دونم چرا اینقدر کات ها متفاوت هست؟!! امیدوارم که شما تو تولیدتون اینو لحاظ کنید. واقعا تو خرید اینترنتی اعتماد به سایز خیلی مهمه. از صمیم قلب برای شما و همه کسایی که به دنباب کسب و کار حلال زحمت میکشن آرزوی موفقیت دارم

ممنون عزیزم. تولید داخل خوب رو حتما حتما به مشابه خارجی ترجیح میدم  و دوست دارم که آدم پو ...

بله درسته متاسفانه ما تو زمینه پوشاک کارگاه های باری به هر جهت زیاد داریم. ادمی که واسه شروع و انجام یه کار سعی نمی کنه تخصصی تو اون زمینه پیدا کنه. باعث این مسئله میشه. من تمام قواعد و اصول رو رعایت می کنم. چون واقعا به نظرم ما ایرانیا تو هر زمینه ای که خودمون رو قبول داشتیم موفق شدیم. ممنون از حرفای قشنگت گلم 🌹