2777
2789

جنین تون چی شد؟از تجربه هاتون بگید بهم.لین سایت اسمش نی نی سایت هس.ولی تنها تاپیکهایی ک جوابی ندارن راجع به نی نی و بارداری هستن.واقعا موضوعاتی ک زیاد بازدید میخورن مزخرفن

سنو رفتی گفته هماتوم داری 

گفت یه خونریزی پشت کیسه میبینم.هنوز چیزی هم مشخص نیس توی سنو.من خودم حدس میزنم پنج هفته.ولی شایدم کمتر باشم.از صحبتای نی نی سایتیا فهمیدم ک ب این مشکل میگن هماتوم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نیست اگه استراحت کنی رفع میشه و جذب 

ولی بعضیا لکه بینی و خونریزی میکنن ولی جنینشون مشکلی نداره 

انشالله بچت و سالم بغل کنی 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
من سونو هشت هفته هماتوم داشتم ولی لکه بینی نداشتم دکتر شیاف داد یکماه استفاده کردم سونو ان تی رفتم ا ...

ان تی همون واژیناله؟ب من گفت یه هفته شیاف بزار روزی دوتا و دوتا امپول پروژسترون بیا باز سونو کنم

ان تی همون واژیناله؟ب من گفت یه هفته شیاف بزار روزی دوتا و دوتا امپول پروژسترون بیا باز سونو کنم

نه عزیزم ان تی سونوی غربالگری اوله ۱۲هفته انجام میدن، لکه بینی داری؟ من شبی ی دونه میزاشتم امپولم ننوشت برام دیگه نمیدونم

خدایا شکرت