2777
2789
عنوان

از این زندگی کسل کننده متنفرم

133 بازدید | 7 پست

وقتی مجرد بودم بابام محدودم میکرد نمیتونستم وقتی چیزی لازممه خودم برم بخرم یا وقتی دلم گرفت برم بیرون قدم بزنم در حالی که هیچ کدوم از دوستام اینجوری نبودن حالا هم که ازدواج کردم با وجود یه بچه شوهرم محدودم کرده حتی بیشتر از بابام همش تو خونه زندانیم واسه یه کار بانکی یا هر چیزی باید دوساعت التماس مامان و یا شوهرمو بکنم از این زندگی خسته شدم

هیییییییییی من فک میکردم الان این همه محدودیت دارم بعد ازدواج برطرف میشه ولی الان تاپیکتو دیدم کاخ ...

نه بابا باز مجردی آزاد تر از الان بودم خیلی بده همیشه تو خونه زندانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت میکنم....منم دقیقا مثل توأم.مجردم

باید بسوزم وبسازم حتی جرأت ندارم یلحضه درو بازکنم دم در برم.یا برا یه خرازی رفتن ک روبرومونه باید جواب پس بدم وبزور برم

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

درکت میکنم....منم دقیقا مثل توأم.مجردم باید بسوزم وبسازم حتی جرأت ندارم یلحضه درو بازکنم دم در برم. ...

من فک میکردم ازدواج کنم راحت میشم ولی گیر یه شوهری افتادم که پدرم پیشش خیلی بهتر بود خیلی محدودم کرده حتی نمیتونم یه سوپر مارکت برم 

من فک میکردم ازدواج کنم راحت میشم ولی گیر یه شوهری افتادم که پدرم پیشش خیلی بهتر بود خیلی محدودم کرد ...

منم همیشه فک میکنم ازدواج کنم ازادتر میشم وای نکنه بدتر گرفتارشم  

درخواست دوستی کسیو قبول نمیکنم.                                خدایاشکرت بابت همه چی🌱

سلام لزیزم منم مجرد بودم محدود بودم تو رفتن بیرون و گردش یا دوست داشتن که باهاش برم بیرون و بگردم نداشتم، همسر منم با وجود یه بچه هشت ساله اصلا اجازه نمیده تنها جایی برم یا یا خودش یا خواهراش و مادرم یا برادم باید ببرن،گفتم بعد ازدواج یواش یواش درست میشه نشد.