2777
2789

توروخدا اگه میخوای زایمان کنی برام دعا کن😭😭من یک سال و نیم منتظر بی بی چکم دور روز بود مثبت شده بود ولی امروز خیلی کمرنگ شده دعا کن بمونه برام 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم مباركه به پررنگي و كمرنگي نيست وقتي خط بيفته يعني مثبته

اخه میگن کمرنگ تر بشه یعنی دارهhcg میاد پایین و جنین دفع میشه😭😭😭

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
توروخدا اگه میخوای زایمان کنی برام دعا کن😭😭من یک سال و نیم منتظر بی بی چکم دور روز بود مثبت شده بو ...

استرس نداشته باش عزیزم ان‌شاءالله ک میمونه فقط استراحت مطلق کن 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
اخه میگن کمرنگ تر بشه یعنی دارهhcg میاد پایین و جنین دفع میشه😭😭😭

كي اينو گفته بيبي چك انقد دقيق نيست كه بتوني اينجوري برداشت كني يه خط خيلي خيلي خيلي كمرنگم نشونه بارداريع

اگه انقد حساسي ازمايش خون بده

كي اينو گفته بيبي چك انقد دقيق نيست كه بتوني اينجوري برداشت كني يه خط خيلي خيلي خيلي كمرنگم نشونه با ...

شنبه میدم😭

من یه سانت بودم امپول فشار زدن دردم نگرفت  دیگه نمیدونم چند سانت باز شد فرستادنم سزارین ولی یکی دیگه با من اومده بود یه سانت بود اونم امپول بهش زدن تا چند ساعت هی یک سانت بود اخرش با یه عالمه زجر طبیعی اورد .البته بدن هر کسی متفاوته خیلی ها هم زود دهانه رحمشون باز میشه و راحت زایمان میکنن

غصه نخور همه چی درست میشه... 

من چهل هفته ودوروز بودم ولی درد نداشتم،،،گفتم میخوام بستری شم زایمان کنم،،،دکترم اول معاینم کرد گفت یک سانت بازه،،،اول شیاف میزارن،،،تاشیش ساعت اگه دردات شروع نشد امپول فشارمیزنن،،من به امپول فشارنرسیدم همون موقع دردام شروع شدبعدم طبیعی زایمان کردم

.