2777
2789
عنوان

کیا اطرافیانشون یا خودشون کرونا گرفتن؟سوال دارم بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه عمر رو که کسی نمیتونه بگه کم میشه ، اما ریه ها پاک نمیشه کامل مثل اولش. 

برای کودکان هم صدق میکنه؟ سرفه خلط دار هم میتونه علایم کرونا باشه؟

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤
منم بویایی و چشایی رو از دست دادم ، شما بعد از چند روز حس بویایی و چشاییتون برگشت ؟ و داروی خاصی مصر ...

راستش زیاد طول کشید دو سه هفته ولی بخور ک میدادم خیلی بهتر میشد 

بعدش دیگه سیستم ایمنی بدنش به حالت اول برمیگرده؟میگن افرادی که کدونا گرفتن تا ۵ سال دیگه زنده هستن. ...

نه عزیزم..شاید اونایی که بیماری زمینه ای دارن یا پیرهستن درمعرض خطرباشن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
من کادردرمانم..نه بابا این حرفارو کی از خودش درمیاره..کسی که کرونا میگیره ی مدتی بدنش ضعیف میشه سیست ...

برای کودکان هم صدق میکنه؟ سرفه خلط دار هم میتونه علایم کرونا باشه؟

ممنون ...پس  یعنی این داروها و اینا تاثیری هم داره که نمیرن افراد مبتلا ؟؟

بله عزیزم خیلی..ی عالمه دارو میدن..به مرور دارن کشف میکنن که کدوم داروها برای کرونا مفیده..داروی مخصوص به خودش نیستا..داروهای دیگه هستن

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
بله عزیزم خیلی..ی عالمه دارو میدن..به مرور دارن کشف میکنن که کدوم داروها برای کرونا مفیده..داروی مخص ...

اینکه میگن ریه آسیب میبینه برای کودکانم همینطوره؟آسیبش جبران پذیر نیست؟

من پسرم سرفه خلط دار میکنه

دکتر گفت مبنارو کرونا میزاریم ولی آسیبی بهش نمیرسه

راستش زیاد طول کشید دو سه هفته ولی بخور ک میدادم خیلی بهتر میشد 

من از وقتی متوجه شدم حس بویایی و چشایی ندارم تا بدست اوردن کامل ان یک هفته طول کشید البته هر روز بهتر میشدم تا اینکه بعد از هفت روز بوی ادکلن رو کاملا حس کردم ، من اب نمک درست می کردم و از بینیم به سمت بالا نی کشیدم و از حلقم بیرون میومد ، روز های اول سه چهار بار در روز انجام می دادم و شبها برای ارامش اعصاب زود می خوابیدم 

من از وقتی متوجه شدم حس بویایی و چشایی ندارم تا بدست اوردن کامل ان یک هفته طول کشید البته هر روز بهت ...

با این کار هر روز یه بوی یه چیزی رو حس می کردم ، یه روز بوی پرتقال ، ر.ز بعد خیار ، روز بعد بوی اسپند، بوی ادکلن 

اینکه میگن ریه آسیب میبینه برای کودکانم همینطوره؟آسیبش جبران پذیر نیست؟ من پسرم سرفه خلط دار میکنه ...

ریه آسیب میبینه..مثل پنومونی..ولی بعد ی مدت ومراقبت کاملا خوب میشه..مخصوصا بچه ها..سیستم ایمنی شو تقویت کن..زینک ومولتی بده بهش

ریه آسیب میبینه..مثل پنومونی..ولی بعد ی مدت ومراقبت کاملا خوب میشه..مخصوصا بچه ها..سیستم ایمنی شو تق ...

ممنونم عزیزم ایمونس میدم بهش