سلام. بعضی از خانوما تا یه پسر تو سایت میبینن تیکه میندازن و میگن اینجا سایت زنونه است و از این حرفا.بخدا ما با چیزای دیگه سایت کاری نداریم 😂فقط تو همین تاپیک ها میچرخیم که حوصلمون سر نره. این حرف مثل این میمونه که بگی چون بهترین فوتبالیست های دنیا مردن.پس فوتبال یه ورزش مردونه اس و دخترا نباید بیان تو استادیوم😂.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بحث کردن فقط باعث میشه ک خودتون خسته بشین . اینجا یه سایت عمومیه ولی متاسفانه یه عده با ارث پدر اشتباه گرفتن ، اگر حضورتون مشکل داشت تو قوانین زده بودن ، اگر ما خانم ها اینجا درست رفتار می کردیم شاید خیلی از آقایون با کاربری خانم وارد سایت نمیشدن . هر بچه ای پدر داره و پدرش خیلی چیزا باید بدونه . اینجا برای اقایونم مناسبه فقط باید کمی مراعات کرد و تو تاپیک هایی ک به اقایون مرتبط نیست نرین . وگرنه تاپیک های عمومی اینجا بیشتر از تاپیک های مربوط به باداری و بچه داریه