ولی از یه طرفم میگن انواع ویتامین B ویتامین aو e هم باید خورده بشه
این مسله رو از چندین مرکز و پزشک معتبر شنیدم که گفته بودن اون افرادی که مکمل استفاده میکنن خیلی احتمال اینکه بیماری تو بدنشون حاد بشه وحود داره . علی الخصوص مکملهای حاوی زینک. ولی ویتامین سی خیلی خیلی خوبه .
Yesterday is a history....
tomorrow is a mystery...
but today is a gift
عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه
.
حتی اونایی که خوب میشن هم تا چند هفته میتونن ناقل باقی بمونن
البته علایم خفیف تا دو هفته ولی علایم شدید تا ۶ هفته ممکنه ناقل باشن بدون علامت هایی که تستشونم مثبت میشه اگه بدون علامت بمونن بعد از ۷ روز میتونن از قرنطینه خارج بشن 😯😯😯 بعد میگن بخاطر اینکه کار مردم لنگ نمونه باید زود تر از ۶ هفته از قرنطینه خارج بشن
رعایت نمیکنن الان پارکها غلغله شده چجوری دلشون میاد بچه هارو میبرن پارک بازی بکنن😒بخدا بیست تا بیستا یا حتی بیشتر دور هم جمع بودن یکی ناقل باشه بقبه هم میگیره
بله دقیقا . ولی من خودم از ترسم خوردن مکمل ویتامینی رو قطع کردم فقط همون سعی میکنم مرکبات و و ویتامین دی مصرف کنم . البته خوردن ویتامین دی زیاد خطرناکه برای بدن و دوز مخصوص داره. سر خود مصرف نکنید از پزشک بپرسید که چقدر مصرف کنید
Yesterday is a history....
tomorrow is a mystery...
but today is a gift
عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه
.