2777
2789

حتی اونایی که خوب میشن هم تا چند هفته میتونن ناقل باقی بمونن

Yesterday is a history....

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا وگرنه خیلی زود کنترل میشدش

اسی باور کن چیزیت نیست 😁یکی میگفت سرگیجه دارم از کرونا هست گفتم نه فشارتو چک کن . فشارشو چک کرد ۱۶ بود میگفت خیالم راحت باشه کرونا ندارم ؟گفتم عامو فشارت بالا هست 😂

ولی از یه طرفم میگن انواع ویتامین B ویتامین aو e هم باید خورده بشه  

این مسله رو از چندین مرکز و پزشک معتبر شنیدم که گفته بودن اون افرادی که مکمل استفاده میکنن خیلی احتمال اینکه بیماری تو بدنشون حاد بشه وحود داره . علی الخصوص مکملهای حاوی زینک.  ولی ویتامین سی خیلی خیلی خوبه .

tomorrow is a mystery...

but today is a gift عکس پروفایلمو سیاه می کنم به احترام دخترایه مظلوم کشورم که تو صورتشون اسید پاشیده میشه .
حتی اونایی که خوب میشن هم تا چند هفته میتونن ناقل باقی بمونن

البته علایم خفیف تا دو هفته ولی علایم شدید تا ۶ هفته ممکنه ناقل باشن بدون علامت هایی که تستشونم مثبت میشه اگه بدون علامت بمونن بعد از ۷ روز میتونن از قرنطینه خارج بشن 😯😯😯 بعد میگن بخاطر اینکه کار مردم لنگ نمونه باید زود تر از ۶ هفته از قرنطینه خارج بشن 

البته علایم خفیف تا دو هفته ولی علایم شدید تا ۶ هفته ممکنه ناقل باشن بدون علامت هایی که تستشونم مثبت ...

گرفتار شدن مردم 

tomorrow is a mystery...

هروز یک چیز میگن آدم گیج میشه

بله دقیقا . ولی من خودم از ترسم خوردن مکمل ویتامینی رو قطع کردم فقط همون سعی میکنم مرکبات و و ویتامین دی مصرف کنم . البته خوردن ویتامین دی زیاد خطرناکه برای بدن و دوز مخصوص داره.  سر خود مصرف نکنید از پزشک بپرسید که چقدر مصرف کنید 

tomorrow is a mystery...