2777
2789

بچه ها

اول از خدا بگذریم ک نگام نمیکنه

ک میگن مهربون و بخشندس ولی من هیچی ندیدم

بگذریم از شکست های پشت سرهمی ک تمومی ندارن 

بگذریم از عشقی ک داره جاشو ب نفرت میده 

بچه ها امشب میخوام دفنش کنم

تو قبرستون دلم میون همه ی آرزوهایی ک خواستم و نشد 

میخوام این عشق یه طرفرو دفن کنم

میدونین چرا؟ 

رفتم اینستاشو دیدم همرو فالو کرده بود جز من

همه کسایی ک مث من هم دانشگاهیشن

همه و همه 

فقط من نه

شاید از من بدش میاد 

شاید خوشش نمیاد 

شاید متنفره 

نمیاد دیگ 

زوری ک نیست... دیگ نمیتونم. دلم داشت می‌ترکید وقتی اسمشونو میخوندم. یبار من پارسال بهش درخواست دادم قبول نکرد گف انگار یه پاکت فحش برام فرستادی. مشاورم بود و هم دانشگاهیم ک مشاوره میداد دوباره برا کنکور درس بخونم

امسالم باهام بود

ینی دوسال

بعد چی شد

هیچی 

این عشق یه طرفرو باید امشب تموم کنم

دعا کنین برای دلم

و اینو بدونین این اولین باری نبوده ک تو این سن کم با درد میخوابم

با اشک میخوابم 

با بغض میخوابم

فک کردم دیگ تموم میشه و خدا نگام میکنه

نشد و نکرد... نشد و نکرد... حالم بده. خیلی بد.. محتاجم ب دعاتون. البته اگ خدایی باشه ک صدامو بشنوه. ک صدای شمارو بشنوه 

شاید خداهم منو طرد کرده 

بچه ها خیلی سنگینم خیلی. انگار دنیا رو سرم آوار شده

😭

همون اول ک نوشتی از خدا بگڐریم دیگه بقیشو نخوندم بای

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شاید نخواسته فالورای مرد که داره مزاحمتی برات ایجاد کنن یا مثلا نخواسته بفهمی دوستای مشترکتون وفالو داره ناراحت بشی بیخودی حساست کنه 

سیع کن درمقابل اونیکه باهات قصد بازی داره بازیگر خوبی باشی🎭

ناراحت نباش هرکسی لیاقتت رو نداره،نگو خداوجود نداره یکی دیگه بهت علاقمند نشده تقصیر خدا چیه،اگه باهاش ازدواج میکردی میدیدی اونی که فکر میکنی نیس مجبور به طلاق میشدی چی

💟برای اینکه جنگ های بزرگ رو ببری باید جنگ های کوچیک رو ببازی👊👊😃💪💪💪

برات دعا می کنم خدا دلتو اروم کنه چون وقتی می گی برام دعا کنید یعنی هنوز نا امید نشدی ولی عزیزم ادم از پشت پرده خیلی چیزا خبر نداره بیا برات بگم از چی خبر نداری عزیز جونی . 

گاهی فکر می کنی یه سری چیزا واست خوبه در حالی که بده اولا اون اقا داره بهت لطف می کنه می خواد کسی وارد زندگیت شه که واقعا عاشقت باشه نمی خواد بعدا باهات باشه بهت خیانت کنه یا  بهت بی محلی کنه چون وقتی متعهل باشی و بی محلی ببینی می قهمی چه درد سنگینیه . دوم اینکه اگر واقعا عاشقشی چرا نمی زاری به یکی که واقعا دوسش داره برسه . ایا تو عاشق خودتی یا عاشق اون اگر عاشق اون بودی خوشحالی اون می خواستی نه خوشحالی خودت . و بعد گاهی خدا مانع یه سری چیزا می شه با وجود اینکه تو واقعا می گی اگر اون اتفاق بیقته خوشبختی من تو اونه  حالا بزار بهت بگم چرا مانع می شه یک ممکنه اگر با تو ازدواج کنه یه روزی یه شبی بخواد بیاد دونبالت خونتون تا ببرتت  رستوران تصادف کنید و اون از بین بره در حالی که مقدرش نیست اون تایم از بین بره پس مانع این ازدواج می شه گاهی  مانع یه ازدواج می شه چون باعث به وجود امدن یه بچه معلول می شه که هم پسره ازار می بینه هم خود دخاره  . گاهی مانع ازدواجی می شه تا مانع خیلی حوادث بعدی بشه به خدا اعتماد کن

من حتی ب همینم راضی بودم

اگه اینجور واقعا برات متاسفم ،چون خودخواهیه ،شاید اونم یکی دیگه رو دوست داره ،بعدهم ازدواج کردی بچه داشتی تکلیف اون چی بخاطر خودخواهی شما پاسوز بشه 

💟برای اینکه جنگ های بزرگ رو ببری باید جنگ های کوچیک رو ببازی👊👊😃💪💪💪