2777
2789
عنوان

یه لحظه تروخدا میترسم

172 بازدید | 17 پست

بجه ها من نافم کثیف بود داشتم با ناخونم تمیزش میکردم الان ۵ دیقه از روش میگذره درد داره چیکا کنم همون لحظه هم ک تمیز میکردم مامانبزرگم گف اونطوری دس نزن خراش بر میداره عفونت میگیره ادم کشته میشه استرس گرفتم الانم درد داره چیکا کنم ولی یه چیزی تهش دیدم ک انگاری اب بود انگاری با دستم زخمیش کردم😢😢😢😢چیکا کنممم برا فردا میمونم؟؟یا میرم😢😢😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟

پسر من ۷ سالشه این کار تو رو کرده کلی هم درد گرفته بود تورم و قرمزی شدید هم داشت پماد زدیم خوب شد

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اگه بتادین و سرم داری بشورش یکم،، که عفونت نکنه بهش دست نزن اون آب ک میگی هست يه وقتایی غیر طبیعی نیست 

ای خوشا عشقی که عقلش حاصل است ای خوشا عقلی که فرمانش دل است..... 
چند سالته؟ پسر من ۷ سالشه این کار تو رو کرده کلی هم درد گرفته بود تورم و قرمزی شدید هم داشت پماد زد ...

م بابا منم خیلی کردم ولی مامانبزرگم اینطور گرف استرس گرفتم گفتم از شما بپرسممم هوف میسی خیالم راحت شد☹☹

اون خانومه كه ميگفت عموش پليسه كجاست ؟؟؟؟بياد خلاصم كنه 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ اخه عزيزم ادم با دستكاري ناف ...

ن ترسیدم یهو مادربزرگم اونطو گرف وگرنه زیاد کردم الانم ک خداروشکر چیزی نیس مرسی دوستان😘😘☹