سلام دوستان من دوست پسرم ساکن سوئیس هست همیشه تماس صوتی و تصویری با نت برقرار میکردیم اما امشب مشکلی پیش اومده بود که مجبور شدم با خطم باهاش تماس بگیرم خط من همراه اول دائمی هست چندبار که با دوست پسرم تماس گرفتم تا شمارشو میگرفتم میگفت تماس پاسخ داده شد و ثانیه شمار شروع میشد اما واقعا پاسخ داده نشده بود و بوق میخورد . حالا میخوام بدونم چون واقعا تماس جواب داده نشده و بوق میخورده هزینه ای هم واسه من داشته یا نه؟اگه داشته دقیقه ای چقد هست؟چون حدودا چهاربار باهاش تماس گرفتم و هرچهار بار همینطور شد و من هردفعه حدودا دو دقیقه که میگذشت و میدیدم همچنان بوق میخوره قطع میکردم
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم با سوئیس دقیقه ای 13هزار تومن هست. من فقط میخوام بدونم چون جواب نداده و بوق میخورده هزینه مح ...
فکر نکنم
پیش ما تک میزنن ب اون شماره بعد قطع میکنن
احتمالن نمیره
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃