2777
2789

پسرم حالش خوبه خداروشکر هیچی نخورده لبش فقط سوخته کسایی که بهم توهین کردن و نمیبخشم 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من نبودم تو تاپیکت اما بلافاصله تو این شرایط باید زنگ بزنی اورژانس

وقت رو نباید با تاپیک زدن هدر داد

خداروشکر پسرت خوبه

به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید:  زن‌های موفق   تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه    
اگه مامانا هم چیزی گفتن فقط به خاطر سلامتی پسرت بوده شما هم کمک خواستی بقیه راهنماییت کردن این که دی ...

شما برو تاپیک بخون شما وقدتی نگران و ناراحتی فحش میدی واقعا سر حرف یکیشون دلم شکست به من میگه مادر ابله مادر گه من دیشب استرس پسرم خواب شوهرم از اوناای بخوابه دیگه بیدار نمیشه من اومدم یه حرف بزنم همه جبهه خودم میدونستم زیاد نخورده اما ادم وقتی نگرانه بدترینحالت میاد جلو چشمش

شما برو تاپیک بخون شما وقدتی نگران و ناراحتی فحش میدی واقعا سر حرف یکیشون دلم شکست به من میگه مادر ا ...

عزيزم اخه ادم اون لحطه ك عصبي ميشه حالش خيلي بد ميشه حتي اون خانومم ك اومد اينو گفت بنده خدا چقذر حلاليت طلبيد ميدوني چون هول كرده بودن براي بچت چون مهم بوده براشون تو شرايط به اين بحراني هم ك اين بنده خداها نميتونستن كمكي كنن خيلي استرس كشيدن براي بچت 

بجاي ناراحتي و نفرين من اگر بودم اين دلخوري ميزاشتم پاي احساس مسئوليتشون البته خوب يكم تند رفتن اما به خدا كاملا قابل چشم پوشي هشت چون جون بچت براشون مهم بوده 

اونا هيچ نسبتي با تو ندارن اما جون بچت براشون مهم بوده !!! با اينكه غريبن نصف شبي از استرس سكته كردن جاي بي تفاوتي !!! بجاي دلخوري يك نگاه به حسشون به قلبشون و نيتشون كن به نظرم درسته لحنشون تند بوده اما سوزني تو انبار مهربونيشون بوده ها !!! يكم فكر كن خيليه كه تورو نشناسن ولي برات استرس بكشن ! ميتونستن بي تفاوت رد شن 

اون خانومي هم ك دلخوري ايشون بودن بنده خدا خيلي حلاليت طلبيد 

@نازگل2000