2777
2789

سلام کسی هست من سه تا ختم قران دارم الان کمر درد شدید گرفتم دو سه روزه به گردنمه میتونید کمکم کنید باید ماه رمضون بردارم حتما دعاگوتونم اگه بتونید کمکم کنید سپاس

همه چی درست میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گلم 

خب من ۱۰ جز اول رو میخونم برا همه  منتظرا دعا کنید و برا منم دعا کنید به حق این ماه مبارک دامنم سبز بشه و خداوند بهم فرزند سالم و صالح بده به اسونترین و بهترین راه و برادرم هم عاقبت بخیر بشه ممنونم 

خب من ۱۰ جز اول رو میخونم برا همه  منتظرا دعا کنید و برا منم دعا کنید به حق این ماه مبارک دامنم ...

حتما عزیز دلم یه دنیا تشکر به اسم مرحوم مهدی حایزی مرسی عزیز دلم خودممم انتظار مادر شدنو ده ساله میکشم گلم

همه چی درست میشه 
خب من ۱۰ جز اول رو میخونم برا همه  منتظرا دعا کنید و برا منم دعا کنید به حق این ماه مبارک دامنم ...

از ته دلم با تموم وجودم برات دعا میکنم دامنت سبز بشه حس مادر شدند بکشی برادرت عاقبت لخیر بشه گلم خیلی ممنون واقعا گفتم خدایا مدیون نشم چون به گردنم بود باید میخوندم ممنون گلم 

همه چی درست میشه 
از ته دلم با تموم وجودم برات دعا میکنم دامنت سبز بشه حس مادر شدند بکشی برادرت عاقبت لخیر بشه گلم خیل ...

ممنون مهربونم ان شاءالله که به برکت این ماه مبارک دامن هر کی منتظره سبز بشه و شما هم مادر بشید و این حس قشنگ رو تجربه کنید ؛ باشه میگم مشکلی نیست که ثوابی هم ازش رو به اموات خودم هدیه کنم یعنی به نیت اموات شما و اموات خودم هم باشه عزیزم ؟ 

ممنون مهربونم ان شاءالله که به برکت این ماه مبارک دامن هر کی منتظره سبز بشه و شما هم مادر بشید و این ...

نه عزیزم خدا که بخیل نیست گلم فکر نکنم مشکلی باشه که ثواب قران خوندن به چند نفر باشه ولی نیتتوت بیزحمت این مرحوم باشه گلم ازت خیلی ممنونم خانمی 

همه چی درست میشه 
ممنون مهربونم ان شاءالله که به برکت این ماه مبارک دامن هر کی منتظره سبز بشه و شما هم مادر بشید و این ...

عزیز دلم نمیدونی چه کمکی بهم کردی خیلی خیلی خدا اجرت بده 

همه چی درست میشه 

عشقم سلام قرانو خوندید دستتون درد نکنه خیلی کمک کردید

همه چی درست میشه