2777
2789

من قبلا پولدار  بودم کرمپودرش میزدم

ولی رز گرون کلا دوست ندارم

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرم اصل حداقل ۷۰۰پولشه عزیزم من ارایشگرم و قیمتارو میدونم و شما بهتره کرم پودر استی لاد ک عالی هستش ...

سنگین نیست؟؟چه قیمته؟تن صورتی داره یا زرد

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
کرم اصل حداقل ۷۰۰پولشه عزیزم من ارایشگرم و قیمتارو میدونم و شما بهتره کرم پودر استی لاد ک عالی هستش ...

میدونم بالاست عزیزم از جای مطمئن دارم میگیرم 

میخوام بدونم مثلا چه فرقی با کرم کاتریس که الان استفاده میکنم داره 

میدونم بالاست عزیزم از جای مطمئن دارم میگیرم  میخوام بدونم مثلا چه فرقی با کرم کاتریس که الان ...

عزیزم تموم کرم پودر هارو اشتفاده کردم ب خوبی و سبکی و عالی بودن استی لادر ک میکاپ کار های حرفه ای استفاده میکنن ندیدم