2777
2789
عنوان

طبع و مزاج🤔

195 بازدید | 17 پست

کسی ازاینجورچیزا سردرمیاره🤔تفاوتشون باهم چیه؟

من درمورد هرکدوم خوندم متفاوت با من بود🙄

الان یعنی من که لاغرم شکمم ندارم موهای سرم حالت داره بدنمم جز روزای تخمک گذاری همیشه سرده بخصوص شکم طبع بدنیم چیع🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یخورده مطالعه کردم دراین زمینه ما چهار تا خلط تو بدن داریم سودا ،صفرا ،بلغم ،دموی هرکدوم اینا بیش از حد زیاد بشه برابدن مشکل ساز میشه مثلا سودا زیاد شه ایجاد ام اس ، افسردگی ،سرطان ،وسواس ،اینا میشه صفرا بره بالا کبد داغ میشه ریزش مو پرخاشگری بیماریا کبد واینا میشه

خصوصیات ظاهریتو بیشتر بگو و همچنین رفتاری

لاغرم استخون بدنیم متوسط نه زیاد درشت نه ریزم رفتارم که هیچ کاریوبه پایان نمیرسونم تصمیات یهویی میگیرم پرحرفم قسمت شکم و پام همیشه سرده موهام حالت داره متمایل به صاف رنگ پوستم سفید صورتم جوش میزنه گاهی 

برو سایت طبایع قسمت آزمون مزاج شناسی به سوالاتش به دقت پاسخ بده درآخر طبع و غلبه مزاجت رو بهت میگه + ...

اخه برام میاره گرم و خشک درحالی که من همیشه قسمت شکم و پاهام مثل یخه

لاغرم استخون بدنیم متوسط نه زیاد درشت نه ریزم رفتارم که هیچ کاریوبه پایان نمیرسونم تصمیات یهویی میگی ...

عزیزم خوب خصوصاتتو بیان نکردی ک بفهمم ولی باتوجه ب لاغریو و یه دفه تصمیم گرفتن و پرحرف بودنت شاید صفراوی باشی ولی باز باید دقیق بررسی بشی اگ کامل میگفتی بهتر راهنماییت میکردم

اول واسه حاجت روایی امام زمان و خودتون و بعد واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید💜🌸التماس دعا
گاهی پرانرژیم گاهی افسرده پرحرفم😅

کاملا لاغری؟رنگ پوستت و اینکه حجم موهاتو برام بگو کجاهای بدنت چاق تره ارتباط اجتماعیت چجوریه؟همیشه فعال و پرجنب و جوشی؟خوابت چجوریه؟تعریقت زیاده؟

اول واسه حاجت روایی امام زمان و خودتون و بعد واسه حاجت روایی من یه صلوات بفرستید💜🌸التماس دعا
اخه برام میاره گرم و خشک درحالی که من همیشه قسمت شکم و پاهام مثل یخه

گرم و خشک همون صفراس...شما ب عنوان ی زن سردی ینی بلغم رو داری همه دارن ولی مزاج غالب مهمه مزاجی ک نسبت ب بقیه بیشتره...گرمایی هستی؟تابستون اذیت میشی؟