الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونا اولش همین طورن دخترا شوهر کنن فک میکنن فتح فتوحات کردن و اولین کسایی هستن که دارن همچین حسی رو تجربه میکنن واسه همین دائم تو خودنمایی هستن ی مدت بگذره خودشونم از این کارا چندششون میشه
خب عزیزم شما چی کار دارید به احساسات ایشون. طبیعیه تازه نامزد کردن ذوق دارن. به نظر اگر شما بخواهید خودتون رو حساس کنید و به خواهرتون نشون بدین که از حرفا و کاراش خوشتون نمیاد دو تا مسأله پیش میاد یکی این که رابطتتون رو خراب می کنید بیخود و بی جهت و ایشون فکر می کنن حسادت دارید و بقیه هم همینطور. دوما بعدها کن شما نامزد کردید اگر عاشق شده باشید و ذوق کنید همین اعمال را انجام میدین احتمالا اما اون موقع اگر بقیه و ایشون بهتون گفتم لوس ناراحت نباید بشید. عزیزم بپذیرید که آدم ها بعضیادرونگرا و بعضی برون گرا هستند و به طبع رفتاری که بروز میدن فرق داره برچسب زدن جالب نیست