2777
2789
وا خو ذوق داره طفلکووو من که برا ابجیم کلی خوشحال میشم

منم خوشحالم بخدا.

ولی این شورشو دراورده

من با دوتا بچه کوچیک ولس خودمون زولبیا بامیه پختم ک تا یه هفته راحت باشم.

دیشب همه رو گذاشت جلو خودشو شوهرش

حتی اجازه هم نمیگیره

😍🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا اولش همین طورن دخترا شوهر کنن فک میکنن فتح فتوحات کردن و اولین کسایی هستن که دارن همچین حسی رو تجربه میکنن واسه همین دائم تو خودنمایی هستن ی مدت بگذره خودشونم از این کارا چندششون میشه

خب عزیزم شما چی کار دارید به احساسات ایشون. طبیعیه تازه نامزد کردن ذوق دارن. به نظر اگر شما بخواهید خودتون رو حساس کنید و به خواهرتون نشون بدین که از حرفا و کاراش خوشتون نمیاد دو تا مسأله پیش میاد یکی این که رابطتتون رو خراب می کنید بیخود و بی جهت و ایشون فکر می کنن حسادت دارید و بقیه هم همینطور. دوما بعدها کن شما نامزد کردید اگر عاشق شده باشید و ذوق کنید همین اعمال را انجام می‌دین احتمالا اما اون موقع اگر بقیه و ایشون بهتون گفتم لوس ناراحت نباید بشید. عزیزم بپذیرید که آدم ها بعضیادرونگرا و بعضی برون گرا هستند و به طبع رفتاری که بروز میدن فرق داره برچسب زدن جالب نیست

بالاخره یه چیزی میشه... 
ازدواج دومشه. عین دخترای 14 ساله میمونه

من درک نمیکنم چی از این بالاتر ک ادم ببینه خواهرش خوشبخت اونم تو ازدواج دومش شاید تو اولی خیلی سختی کشیده 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
زیاد حساس نشو فقط بیخیال باشه خودتو سنگین بگیر جلوشون ک بفهمن این اداها برا تو بچه بازی و بی اهمیته

اخه چرا خوب چی میشع اینا هم با اونا بگن و بخندن از عکساشون تعریف کنن؟

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت