2777
2789

بچه ها خواهرش مشکوک ب کروناس 

بچه ها قسمتون میدم 

هرچقد میتونید صلوات بفرسین 

دعا کنین 

دختر خواهرم به جز خواهرم کسیو نداره 

بچه ها فقط دعا کنید

خواهش میکنم 

دارم میمیرم بچه ها

١٠صلوات ان سالله خوب ميشه فقط استرسو دور كنيددد

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

یه سوره یاسین به نبا حضرت زهرا (س)بخون و ازشون کمک بگیر

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست! 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان رفته ازمایش بده  جواب ازمایشش باید منفی بشه ممنونتون میشم  با دلای پاکتون برامون د ...

ان شالله پنج تا صلوات فرستادم بیا خبر بده جواب آزمایش چی شد 

ای جماعت عاشقم من... عشق جذابم حسین دی.... هچکسه باش ایرمرم چون منیم اربابیم حسین دی 😭😭😭😭
الان رفته ازمایش بده  جواب ازمایشش باید منفی بشه ممنونتون میشم  با دلای پاکتون برامون د ...

برای سلامتی ش ومنفی بودن آزمایشش 50تا حمد قرائت میکنم 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین