2777
2789
عنوان

به زنداداشم چیزی بگم یا نه؟؟

563 بازدید | 27 پست

سلام بچه ها بدجوری از زنداداشم دلخورم... واسه چیدن سیسمونی بچم، مادرشوهر و دوتا خواهرشوهرام و خواهرم و مادرم و  دوتا زنداداشام اومده بودن که وسایل بچه رو ببینن، زنداداش کوچیکم بیچاره یکسره سرپا بود نمیذاشت من دست به هیچی بزنم همه کارا رو خودش کرد از پذیرایی و جمع کردن ساک بیمارستان و... زنداداش بزرگم انوار نه انگار. حالا بماند که همه با یه بسته شکلات اومدن ولی اون دست خالی اومد و از جاشم تکون نخورد... هرچیو که باز میکردیم انگار میخواست مامانمو جلوی مادرشوهرم کوچیک کنه. هی میگفت چرا رخت خواب آماده نخریدین چرا کفش فلان مدل نخریدین... خلاصه خیلی عصبیم کرده بود هی بهش چشم و ابرو مینداختم هی بی توجهی میکرد بهم... خیلی دلم ازش گرفته این همه بهش محبت میکنم و بچه هاشو مثل جونم دوس دارم نمیدونم چرا انقد سعی می‌کرد منو پیش مادرشوهرم کوچیک کنه... اصلا دلم نمیخواد دیگه واسه جشن دخترم بگم بیاد خونمون.... 😔😔هی دستم میره بهش پیام بدم ولی میگم ولش کن بزار یه مدت بگذره یادم میره... 

همونجا باید دهنشو میبستی الان دیگه بیخیال شو جاییم ازاین ب بعد دعوتش نکن

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی خواد چیزی بگی فقط برای مراسم بعدی دعوتش نکن تا خودش متوجه اشتباهش بشه 

من کلا اعتقاد به بخشیدن بعضی  آدم ها ندارم دیگه کسی تو این سن وقتی ازدواج کرده یعنی باید یه سری مهارت اجتماعی را داشته باشه و یکیش همین رفتار مودبانه است من این آدم را حداقل به طور موقت حذف می کنم تا متوجه اشتباهش بشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»