صلوات ابالحسن ضراب اصفهانی در مفاتیخ الجنان هست .این عکس پایینی هم کتابچه این دعا هست که هر کی خواست به شمارهای تلفن چاپ شده روی کتابچه تماس بگیرن برای تهیه کتابچه
سلام گلم .ببینید گفته بودم که این دعا رو یکی از فامیلا بهم معرفی کرده .خیلی هم اعتقاد شدید داره به این دعا میگه من ختمشو هفت روزه هم برداشتم یعنی روزی یکی .ولی مامان خودم چله یعنی ۴۰ تا رودر مواقع اضطراری که نمیتونه برای حاجت رواییش ۴۰ روز صبر کنه رو در مثلا هفت روز یا ده روز یا کمتر و بیشتر هم ختم کردن و حاجت گرفتن .همین خانمی که دعا رو بهم داد خودش از نظر مالی صفر بود و به برکت این دعا توی یکی از بهترین بیمارستانهای شهرمون پرستارشده حالا و به طبع زندگیش تغییر عجیبی کرد و حتی این دعا رو به همکارهاشم معرفی کرده و بعد چند سال بچه دار شدن و یا ازدواج کردن .انشاا...شما هم جواب بگیری .ختم دعا هم بستگی به وقت و فرصت خودت داره و به نظر من اصلش اعتقاد قلبی و دعای واقعی برای آقامون مهدی صاحب الزمانه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.