من این صلوات رو تقریبا نزدیکه یه سالی هست که یکی از فامیلامون بهم معرفی کرده خیلی خیلی حاجت میده .من گناه کار و بی آبرو رو دست رد به سینم نزد حالا شما ها که خیلی دل پاکی دارین حتما به حق صاحب دعا جواب میگیرین . ما به یه مشکل حقو قی و خونوادگی برخورده بودیم که رای دادگاه به نفع رقبا مون صادر شده بود و ما هم اصلا روحمون از این قضیه خبر دار نبود و پرونده هم کلا بسته شده بود وقتی فهمیدیم با توکل به خدا و توسل به همین صلوات عظیم تونستیم پرونده ای رو که ۸ ماه پیش کاراش تموم شده بود واز نظر قاضی جای هیچ تغییری نبود رو با دوندگی ۳ماهه به نفع خودمون برگردونیم .طوری که هر کی دید حتی خود قاضی و کارمندهای اونجا انگشت به دهن مونده بودن .خالم ۳ تا مجرداشو و یکیشونم مطلقه بود در عرض چند ماه با همین دعا سر و سامون داد .دختر خالم وضع مالیش از ازمین تا آسمون تغییر کرد طوری که از فقر داشت زندگیشون متلاشی میشد .وتا پای طلاق رفتن .کلا تو فامیل یه تحولی عظیم ایجاد کرد این صلوات .روشش هم چله ۴۰ روزه میشه ۷ روزه میشه ۱۴ روزه میشه یل کلا هر روزه بخونی بستگه به وقت ونیتت داره .حاجت گرفتین برای من و روح پدر و مادرم و امواتم هم صلوات و فاتحه بفرستین و دعای خیرتون هم فراموش نشه لطفا