2777
2789
عنوان

ناخن کاشتم ولی

156 بازدید | 17 پست

چون نمیتونستم کارامو انجام بدم و بچه کوچیک داشتم درآوردم حالا بعد اون خیلی ناخنام ضعیفتر از قبل شده روشم پوسته پوسته شده قبل کاشت بد بود الان بدتر شده چیکارکنم؟چی بزنم تا خوب بشن 

تحمل

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وقتی ریموو میکنی، باید صبرکنی اون قسمت ک تراش خورده رشد کنه بره. 

زینک هم بخور

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
دستکش یکبار مصرف یه شب پوشیدم اینقدرصدا میداد نتونستم بخوابم

😅😅😅😅ازین مخصوص اشپزی بپوش

وازلین کلوتریمازول و روغن زیتون و گلیسیرین رو مخلوط کن بزن دستکش بپوش تا صب

چن شب اینکارو بکن

منم ریمو کردم نابود شد ناخونم

❤لطفا کاربر آقا ریپلای لایک و شرکت در تاپیک های من نداشته باشه.با احترام فراوان❤