2777
2789
عنوان

قرص استامینیفون

| مشاهده متن کامل بحث + 65 بازدید | 21 پست
مشکل گوارشیت چیه  اگه میخوای مشکل ژنتیکیتم بگو

زنتیکم چیز ساده ایی بهجته

اما گوارش از معلوم نشده چون یه بار گفتن عفونته ی بارم گفتن خونریزی معده.....

البته گلاب به روت بیش از حد استفراغ میکنم و تا 5یا6 تا امپول دیمیتریون نزنم واینمیسته.....

خیلی جاها رفتم زیاد بستری شدم اما جوابی نگرفتم

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

زنتیکم چیز ساده ایی بهجته اما گوارش از معلوم نشده چون یه بار گفتن عفونته ی بارم گفتن خونریزی معده.. ...

بهجت و ک میشه کنترل کرد 

راجب گوارشی ام ک خب قطعا تشخیصش میدن اینجوری نیست ک تا ابد ناشناخته بمونه و درمان میشه 

اونقدر ادمایی هستن ک مشکلات خیلی بزرگتری دارن ولی دارن ادامه میدن دارن تلاش میکنن تا اوضاع درست شه 

پس شمام عزیزم ب این چیزا فک نکن اینا حل میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهجت و ک میشه کنترل کرد  راجب گوارشی ام ک خب قطعا تشخیصش میدن اینجوری نیست ک تا ابد ناشناخته ب ...

اینا اولشه    

دانشجو و پشت کنکوری 👀📚  من ادم انتقاد پذیری هستم اما به این معنا نیست که شما به اسم انتقاد به من توهینن کنی پس ادب خودت رو به شدت رعایت کن دوست من بالاخره می‌رسیم به اونجایی که صائب میگه، آرامش است آخرِ اضطراب‌ها.. 🌱🧡️  اگر کار میکنی اگر مطالعه میکنی اگر ورزش میکنی اگر از خانوادت حمایت میکنی اگر تلاش میکنی به بهترین خودت تبدیل بشی اگر کاری ازت برمیاد و برای بقیه انجام میدی و اگر کسی تاحالا ازت تشکر نکرده! من ازت تشکر میکنم که دنیارو به جای بهتری تبدیل میکنی  

اینا اولشه      

هیچی هیچی ارزش خودکشی نداره 

کاش میشد یکی از کسایی ک خودکشی کردنو ببینی ببینی ک چقد پشیمونن 

و تو اگه قراره از دید خودت واسه اسایش و رنج نکشیدن خونوادت اینکارو کنی سخت در اشتباهی بدتر عذابشون میدی تا ابد این عذابه باهاشونه

هیچی هیچی ارزش خودکشی نداره  کاش میشد یکی از کسایی ک خودکشی کردنو ببینی ببینی ک چقد پشیمونن&nb ...

خودکشی موقعی ارزش نداره ک سر چیزا الکی بخوای همچین کاری و بکنی........اما من چی ن ب خواستم رسیدم ن تونستم مثل بقیه زندگی کنم حتی نفس کشیدنمم واسه دوروریام اضافه است چ برسه ب خودم

خودکشی موقعی ارزش نداره ک سر چیزا الکی بخوای همچین کاری و بکنی........اما من چی ن ب خواستم رسیدم ن ت ...

خب همه ی این چیزا الکیه ازدید من و ارزش خودکشی نداره 

کلی وقت داری واسه رسیدن ب خواسته هات هنوز ۱۷سالته

و اینکه از دید هر کسی ک میخواد خودکشی ک مشکلش بزرگترین مشکل دنیاست

خب همه ی این چیزا الکیه ازدید من و ارزش خودکشی نداره  کلی وقت داری واسه رسیدن ب خواسته هات هنو ...

نمیتونی درک کنی عزیزم هرکسی جای من بود ماه اول تمومش میکرد چه برسه ب من چهارساله اوارم