2777
2789
عنوان

خانومای وارد به بارداری

204 بازدید | 35 پست

سلام خانوما

من پریودیم این چند ماه اخیر یکم نامنظم بود یادم نمیاد فروردین کی پریود شدم حدودی همون اوایلاش بود فکر کنم

بعد بیبی چک زدم مثبت شد ۱۳ همین ماه رفتم ازمایش ۹۱ بود بتام دکتر گفت پایینه بتات برو سونو واژینال بده

یکشنبه نوبت دارم

معذرت میخوام شرمنده الان یه ساعتی میشه لکه های قرمز و قهوه ایی ابکی مانند ازم میاد با درد کمر و دل شدید الان باید چیکار کنم😭😭خیلی ترسیدم

تنهام هستم

میشه برام یه دونه صلوات بفرستی !؟ان شا الله حاجت روایی خودت 🌱

خوب نیس

نی نی قشنگم.😍بی صبرانه منتظر اومدنت هستم.منو خدا بهم قولی دادیم تاقبل اومدنت.۳ تا مشکلم حل شه.امیدوارم پاقدمت خیر و پربرکت برای منو باباییت باشه نفسم😗😗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف پروژسترون نداری؟بذار استراحت کن تا بری دکتر

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
الان پریود شدم؟

با لک که نمیشه گفت پریود من الان تو ۱۲هفته ام از اول لکه قهوه ای میدیدم دو سه شب پیشم خونریزی کردم هماتوم داشتم الان استراحت مطلقم

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
ترس نداره که،برو انشالله که طوری نباشه 

همون سونو واژینال و یکشنبه برم اول؟

یا برم پیش دکتر تو بیمارستان؟

نه هیچی نداده 😭 خیلی ترسیدم 

استرس خیلی بده برات نگران نباش بسپار به خدا خودش داده خودشم اگه بخواد میمونه 

اگر میتونی برو سونو تو بده زودتر 

یا برو دکتر زنان منم جمعه این شکلی شدم ولی خوب به شدت درد داشتم و لخته ازم اومد بچه م سقط شد 

خیلی مراقب باش 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
با لک که نمیشه گفت پریود من الان تو ۱۲هفته ام از اول لکه قهوه ای میدیدم دو سه شب پیشم خونریزی کردم ه ...

دکتر برم تخمین زد گفت احتمالا ۵ هفته ایی 😢الان دلم درد میکنه و یکم کمرم ..

الان نمیدونم باید چیکار کنم

همون سونو واژینال و یکشنبه برم اول؟ یا برم پیش دکتر تو بیمارستان؟

احتمالا قبلش خونریزی نداشتی که بهت دارو نداده ولی الان اگه میتونی برو پیش دکترت که صد در صد بهت شیاف میده ،اگر نمیتونی بری خودت بخر شیاف پرژسترون 

دخترم پناه منه،پسرم آرامشم،همسرم تکیه گاهم....👨‍👩‍👧‍👦
نه هیچی نداده 😭 خیلی ترسیدم 

شیاف پروژسترون اگر قلب تشکیل شده باشه مضره کجایی یعنی تا یکشنبه نمی تونی بری سونوگرافی

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
اگر میتونی برو سونو تو بده زودتر  یا برو دکتر زنان منم جمعه این شکلی شدم ولی خوب به شدت درد دا ...

ای وای متاسفم 😞

ترو خدا دعا کنید سقط نشه 😭