2777
2789

دو تا دكتر رو گفتن خوب عمل ميكنن به نظرتون برم اونجا برا عمل من زاهدانم 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره خوبه

کارهای دکتر خانیان رو ببین

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اهواز دکتر خوب داره فامیل دکترش یادم رفت چی بود فکر کنم دکتر امید قاسمزاده بود اگه اشتباه نکنم

دوستای من پیشش عمل کردن همه بد بودن

کارش خیلی خوب نیست

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
اهواز دکتر خوب داره فامیل دکترش یادم رفت چی بود فکر کنم دکتر امید قاسمزاده بود اگه اشتباه نکنم

اره منم تعريف اون رو شنيدم با قاضي پور يا زاده 

تو كف ني ني سايتي هاي كه  از دم همه از جاري سرن موندم  بعد يافتم جاري هاشون تو خيابونن  😂
قاسم زاده ک فقط تِر میزنه

نههههه😱من ميخواستم برم پيشش پس چرا اينقد كار خوب گذاشته تو پيجش

من دوستم خواهرش رفته بود اهواز گفت دکترش کارش عالیه

كدوم دكتر عزيزم از كدوم شهر

دوستای من پیشش عمل کردن همه بد بودن کارش خیلی خوب نیست

جدي من ميخواستم برم پيششش😢

ممنون شما خودت اهوازي 

بله

قاسم زاده اصلا خوب نیست فراموشش کن