2777
2789
عنوان

نوزاد 7ماهه کیا دارن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 48 پست
دوستان بچه هاتونو زیاد بدید بخوره تا به کم خوردن عادت نکنن...بعدم تا یکسالگی اولویت با شیره با غذای ...

باشد میسی اگه از تنبلی دربیاییم😂

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸
قطره آهن چی میدید ب بچه هاتون؟؟؟ 

طره ایروفنت که خیلی بدمزه دخترم اصلا نتونست بخور کلا ریخت بیرون 

🌹زندگیمو میسازم 🌹                                             🌸 زندگی زیباست اگرمن بخواهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطره

یه راهنمایی...بچه اگر نخورد...یه فرنی با آرو برنج درست کنید و از صافی رد کنید و با قطره چکون بهش بدید بخوره...من با این قطره چکون بچه رو وزنشو بالا بردم...یا اینکه باهاش بازی میکنم بهش غذا میدم...بچتون 6 ماهگی چندکیلو بود؟

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم
یه راهنمایی...بچه اگر نخورد...یه فرنی با آرو برنج درست کنید و از صافی رد کنید و با قطره چکون بهش بدی ...

دخترم 6 ام میشد 6 ماهه که دیروز من بردمش بهداشت گفت 7 کیلو نیم

دخترم 6 ام میشد 6 ماهه که دیروز من بردمش بهداشت گفت 7 کیلو نیم

خوبه....یه نصیحت...خخخ بهش شیر بده...الان تپل شد ،شد اگر الان نشه دیگه هیچوقت نمیشه...خ شیر موثره

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم

یه نفر بهم گفت این قطره رو بهش بدهم خیلی خوبه، خودش ب بچه اش داده، ولی من نگرفتم هنوز

کاش در دهکده عشق فراوانی بود،کاش زیر بازار صداقت کمی ارزانی بود
یه نفر بهم گفت این قطره رو بهش بدهم خیلی خوبه، خودش ب بچه اش داده، ولی من نگرفتم هنوز

این بهتره عزیزم؟؟میتونه بخوره بچه

این بهتره عزیزم؟؟میتونه بخوره بچه

من خودم قطره خارجی خریدم80، 

بهم گفت خریدم 40، ب بچه ام میدهم، یبوست  هم نمیگیره،دکتر بهش گفته بود این بخره منم قطره‌ تموم بشه اینو میخرم 

کاش در دهکده عشق فراوانی بود،کاش زیر بازار صداقت کمی ارزانی بود
من خودم قطره خارجی خریدم80،  بهم گفت خریدم 40، ب بچه ام میدهم، یبوست  هم نمیگیره،دکتر بهش ...

این ایرانیه یا خارجی??منم حتما باید براش بگیرم اینو اصلا نمیخوره میریزه بیرون و جیغ میزنه