2777
2789
عنوان

مامانا بیاید

85 بازدید | 13 پست

دوستان دختر من سه روزشه ساعت هشت حدودا شیر خودمو خورد یبار حدود پنج یبارم ساعت 3 

سری اخر زیادم خورد بعد تا الان خوابه یه دوبار خواست بیدار شه گهواره تکون دادم خوابید قشنگ الانم بیدارش میکنم بیدار نمیشه یه کش قوس میده خودشو بنظرتون هر طور بیدار کنم یا بخوابه 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

عزیزم جاش گرمه که میخوابه اینقدر.لباسشو کم کن و اتاقش را خنک نگه دار تا زود زود بیدار بشه شیر بخوره.رشدش مختل میشه گلم.حیفه گناه داره.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم نوزاد رو دوساعت یکبار باید بیدار کنی شیر بدی.منم دخترام یکیش سه ساعت خوابیده بود پنج روزش بود هرکار کردم بلند نشد دست و صورتشو شستم هرچی ک فکر کنی گریه میکردم ک این غش کرده تا بردیم دکتر بلند شد شیر خورد الان بیای ببینی همش خدا خدا میکنم بخوابه من یکم دراز بکشم

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
عزیزم نوزاد رو دوساعت یکبار باید بیدار کنی شیر بدی.منم دخترام یکیش سه ساعت خوابیده بود پنج روزش بود ...

😂 عزیزممم برا منم امروز دیشب خوب بوده شیرم قشنگ خورده الان البته نوک سینه ندارم دیگه امروز قشنگ پر پر سینم داغ داغ نوک سینه ندارم موندم چیکار کنم فعلا با شیردوش گرفتم ریختم داخل شیشه شیر. 

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍

عزیزم یه سرنگ بردار سرش را با چاقو ببر و بذار نوک سینت بعدش با میله ی داخل سرنگ بکش بیرون.نوک سینت قشنگ میاد بیرون.اگه نیومد چند بار تکرار کن انشاءالله درست میشه

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

عزیزم یه سرنگ بردار سرش را با چاقو ببر و بذار نوک سینت بعدش با میله ی داخل سرنگ بکش بیرون.نوک سینت ق ...

متوجه نشدم دقیقا 😣

عزیزم یه سرنگ بردار سرش را با چاقو ببر و بذار نوک سینت بعدش با میله ی داخل سرنگ بکش بیرون.نوک سینت ق ...

منظورتون اینه مثل مثلا مورچین 

مورچین ببرم داخل سرم نوک سینم بکشم ؟

😂 عزیزممم برا منم امروز دیشب خوب بوده شیرم قشنگ خورده الان البته نوک سینه ندارم دیگه امروز قشنگ پر ...

ماله منم انجور بود خیلی ور برو باهاش و بده بچه بخوره در میاد

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …
منظورتون اینه مثل مثلا مورچین  مورچین ببرم داخل سرم نوک سینم بکشم ؟

ببین عزیزم همون قسمت را که با قیچی چیدی را بذار نوک سینت بعدش اون میله ی داخل سرنگ را بکش به سمت بیرون.مثل وقتی که آمپول میزنی.همینجوری چند بار تکرار کن.

ببین عزیزم همون قسمت را که با قیچی چیدی را بذار نوک سینت بعدش اون میله ی داخل سرنگ را بکش به سمت بیر ...

اهان مرسی 

ماله منم انجور بود خیلی ور برو باهاش و بده بچه بخوره در میاد

برا من گریه میکنه نمیگیره چندباری با شیشه شیر دادم دیگه نمیگیره 

برا من گریه میکنه نمیگیره چندباری با شیشه شیر دادم دیگه نمیگیره 

بزور بده گلم حیفه شیرت خشک میشه

بزور بده گلم حیفه شیرت خشک میشه

نمیخوره که الان شیشه شیر دوستداره سینمو نمیگیره هرکار میکنم انقد دیگه گریه میکنه نفسش بالا نمیاد 

بخدا موندم چیکار کنم