سلام بچه ها راهنمایی کنید من برا جهيزيه به نظرتون به خانوادم فشار بیارم؟ یا کم بخرم؟ زشت نیس؟ بعد اخلاق مامانم خیلی بده 😔همش سرم منت می زاره به خاطر همین دلم میخا اصلا هر چی دوس دارم بخرم
امشب. ❤️تو راشبیه به ماه کردم❤️تو بهتر از ماهی من اشتباه کردم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا شکرت بخاطر نی نی تو دلم ... ان شالله قسمت همه منتظرا💗یه خانوم متاهل و ۲۶ ساله ام با روحیه لطیف و مهربون😍عاشق همسرمم از وقتی به زندگیم اومده دنیا واسم خیلی قشنگتر شده💑دنیا خیلی جای قشنگی میشه اگه یه ذره باهم مهربونتر باشیم😊
چون منت میزاره دوست داری هرچی دوست داری بخری؟ خب بستگی به فرهنگ دوخانواده داره عزیزم بایدببینی رسم و رسوم شماوخانواده اقاچجوریه ولی درکل به حد وسع خانوادت خرید کن
بابا تواین وضع مالی چرا فشارمیاری هرچند همونایی که استفاده میشه بخری هم کلی پول میخواد
والا، داغون شده همه چی، یه چرخ خیاطی از ماه پیش تا الان پونصد شصت تومن رفته روش😑😑😑 قابله هایی که پارسال گرفتم دقییییق سه برابر شده 😑😑😑ولی خوب من هنوز مجردم