2777
2789
عنوان

کیا امروز بی بی گذاشتن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 170 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خیلی سریع دو خط شد 

نمی دونم درسته یا نه 

آخه من ماه اول اقدام بودم

اصلا خیلی شوک زده ام 

نگذاريم كارهايي كه توانايي انجامش رو نداريم جلوي انجام كارهايي كه توانيش رو داريم بگيرن   
شک نکن که میشه فقط گرمیجات یادت نره رحمت رو گرم کن.صبح زود توی بهار اسپرم خیلی قویه.این ماه ماه خبر ...

وای مرسی عزیز دلم با این انرژی مثبت😍😍😍😍😍😘❤

زگیتی دو کس را سپاس یکی حق شناس یکی حد شناس👌

سلام بچه ها من دوره هام ۳۷ روزس و این ماه روز ۳۲و ۳۳ خونریزی خیلی سبک صورتی و بدون لخته داشتم امروز موعدم بوده  امروز بی بی زدم بعد از ۵ دقیقه یه هاله خیلی کم رنگ و ضعیف افتاد آیااون دو روز لانه گزینی بوده یا پریود به نظرتون؟،!

سلام بچه ها من دیشب بی بی گذاشتم خیلی سریع دو خط شد  نمی دونم درسته یا نه  آخه من ماه او ...

به به مبارکه عزیزم کاش عکس بذاری حال کنیم مامان خانوم دلت شاد 🤗

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
برای منم دعاکنید توروخدا 

خداحاجتروات کنه عزیزم.دامنت سبزه خاطرت جمع بحق شیهای قدر.شماها قراره پاک بشین و تو دلاتون نی نی بیاد خوشبحالتون.عزیزم🤗

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
شما نزدیک پریودی احساس پریودی داشتی؟؟؟ تا کی این احساس پریود شدن بود؟ بعدش دیگ تموم شد؟؟؟بعد موعد ...

چرا بابا بعدشم یهو خیس شدن رو داری البته یکی دوبارها.بعد میبینی نیومده و ترشحه.اون حال ضعف کمر و دل هست 

من امروز زدم نزدیک ۵ دقه مثبت شد شک دارم درست باشه ...خوشحالم ولی وسط خوشحالیام گریه ام میگیره میگم‌ ...

غاط چیه عزیزم کیف کن باهدیه خدا.خداروشکر مبارکت باشه مامان خانوم بهمنی.کاش برای ما عکس بذاری لذت بی بی رو ماهم ببریم.خوشبحال حالت تو شبهای قدر 

چجوریه این سنگین شدن ؟ببخشیدا مث یه بادکنک پراب میشه؟

خودت متوجه میشی اره اصلا دست میزنی مشخصه سنگین شده

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
غاط چیه عزیزم کیف کن باهدیه خدا.خداروشکر مبارکت باشه مامان خانوم بهمنی.کاش برای ما عکس بذاری لذت بی ...

انشالله ک مثبت واقعی باشه...دلم هی میگه خبری نی خوشحال نباش..عکس بی بی چکو گذاشتم‌ توصفحه ۷ فک‌کنم

انشالله ک مثبت واقعی باشه...دلم هی میگه خبری نی خوشحال نباش..عکس بی بی چکو گذاشتم‌ توصفحه ۷ فک‌کنم

اره بابا واقعیه مبارکه😍فقط بذار بگذره.زود همه کار نکن استرس بگیری.الهی سالم و سرحال این روزهارو بگذرونی😊

منم ۸روز مونده به موعدم میترسم بزارم بخوره تو ذوقم 

اره خوب عزیزم خیلی خیلیخیلی زوده سرت رو گرم کن و حواست رو پرت