2777
2789

بچه ها من پنج ماه از شوهرم جدا شدم بعد از بیست سال زندگی خیلی مقاومت کردم خیلی کارای بدش ندید گرفتم روزای خوبم خیلی داشتیم ولی عصبانیتهای انیش خیلی به من و بیشتر دختر بزرگم اسیب زد بعد طلاق داغون شدم انقدر وابسته بودم الان که پنج ماه گذشته تازه نشسم میگم چطور جوونی خودم با اشتباه هدر دادم الان حس ازادی حس خوب همه اومده سراغم فقط پشیمونم چرا انقدر مقاومت کردم خواستم تجربه خودم بگم اگه بعد سه چهارسال دیدید یه مرد زندگی درست نمیشه همون موقع اییندتون به تباهی نکشید زودتر خودتون از اون زندگی نجات بدین 

برای خانمهام میگم یه تجربه همیشه فاکتور طلا رو به اسم خودتون بخرین سعی کنین از همه مدارک مهم مثل شناسنامه کارت ملی سند ازدواج یه کپی برابر اصل بگیرین بزارین خونه پدر مادرتون به مرد جماعتم اصلا وابسته نباشین رازای خانوادتون راحت نگین بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم👍👍👍👍

وقتی یه آدم بیشعور بود و آدم نبود باید ولش کرد نه اینکه جوونی و عمرو به پاش ریخت.

عزیزم شما چندسالتونه . بچه هم دارین؟

دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند🌹واندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند.
منم الان ب زور موندم به خاطر پسرم 

منم شما مشکلتون چیه

ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺷﺘﻢﺍﺳﻤﺶ ﺭﺍ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩﻡ ” ﺁﻏﻮﺵ ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺑﺎﺯ ﺧﺪﺍ ”ﻫﺮ ﺟﺎ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺑﻮﺩ، ﻣﯿﺸﺪ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﺮﺩﺣﺘﯽ ﻭﺳﻂ ﺻﻒ ﻧﻤﺎﺯ ﺟﻤﺎﻋﺖﻫﻨﻮﺯ ﻫﻢ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺭﺍ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡﺍﻣﺎ ﯾﺎﺩ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﺑﺮﺍﯼ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺑﮕﺮﺩمﺗﻤﺎﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﺳﺠﺎﺩﻩ ﺍﺳت
موافقم👍👍👍👍 وقتی یه آدم بیشعور بود و آدم نبود باید ولش کرد نه اینکه جوونی و عمرو به پاش ریخت. ع ...

من سی ونه سالم دوتا دختر گل دارم فقط تنها ویزی که تو این زندگی پشیمون نیستم دو تا دختر گلم