2777
2789
نرو اصلا تاثير ندارن

چرا؟بیکینی شش جلسه ست دارم میرم پاهامم یک جلسه خیلی عالی بوده

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
خب چند بار باید بری و اینکه درد داره یا نه

تا ریشه ضعیف بشه درد هم نمیدونم چون فردا میخوام برم ولی میگن درد نداره 

پروفایلم عکس یه دختره افغانستانی هست اینو میگم ک بفهمین همه مون همینطوری خوشگلیم😁🇦🇫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟بیکینی شش جلسه ست دارم میرم پاهامم یک جلسه خیلی عالی بوده

من خواهرم خيلي رفت ولي بعدا باز درمياد 

رفت الكس خيلي بهتر بود منم خودم ٥ جلسه رفتم اولش خوبه بعد باز بدتر درمياد

من خواهرم خيلي رفت ولي بعدا باز درمياد  رفت الكس خيلي بهتر بود منم خودم ٥ جلسه رفتم اولش خوبه ...

من تحقیق کردم توی نت هم زده برای افرادگندمی دایود بهتره 

ناامیدم کردی😖

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊
من تحقیق کردم توی نت هم زده برای افرادگندمی دایود بهتره  ناامیدم کردی😖

من سفيد رو به گندميم

آخه ما چند نفر بوديم ميرفتيم هممون هم ناراضي بوديم 

من خودم ١ تومن دادم ولي انگار نه انگار

خب چند بار باید بری که نتیجه بده

گفت۸جلسه هرماهی یه جلسه،من۳جلسه رفتم ولی متاسفانه کروناشد الان۳ماهه نرفتم باید دوباره از اول شروع کنم

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....