2777
2789
عنوان

خانوما اینستاباز 😌

220 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

شماراهی برای افزایش فالور سراغ دارید ؟

بنظرتون اسپانسر شدن خوبه ؟ 

میشه اگر میدونید راهنماییم کنید 😘

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop

اسپانسر شدن خوب نی اخرش انفالوت میکنن

بیا فالورای من واس تو😅

میشه برای حل مشکلاتم 5 تا صلوات مهمونم کنی؟💚     وزن شروع70 وزن جدید55  وزن هدف 50  قد157.#من_میتوانم💪💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپانسر شدن خوب نی اخرش انفالوت میکنن بیا فالورای من واس تو😅

دقیقا منم همین فکرو میکنم 

قراربود ۱/۲۰۰ بگیرن ولی ۱۰ کا فالور واقعی میداد🙁ترسیدم 🤣

مامان دوتاوروجک بااختلاف یسال و دوماه😁😍انلاین شاپ کودک داریم،چون اول راهیم باکمترین سود ممکن 😍@lenin_babyshop
میتونی ی مقدار پول بدی به پیجایی که فالووراشون بالاست تا تبلیغتو بکنن،البته محتوای پیجت باید خوب باش ...

دقیقا 🙁چون روزمرگیه باید حتماخوششون بیادتا فالو کنن

ولی خب مدت کوتاهیه پیج رو زدم هنوز اونقد پرمحتوا نیس 😁

یا یه پیج بخر یا فالور 

فالورا فیکن اخه نیستن ؟

یکی از اشناهامون پیج خرید منتهی بازدید استوری و لایک و فالوراش تماما با برنامه بود 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

فالورا فیکن اخه نیستن ؟ یکی از اشناهامون پیج خرید منتهی بازدید استوری و لایک و فالوراش تماما با برن ...

میتونی واقعی بخری یکم گرون تره ولی فیک بهتره چون ریزش نداره

خودت باش مثل بقیه زیاده🕸🕷

[QUOTE=135573412]دقیقا 🙁چون روزمرگیه باید حتماخوششون بیادتا فالو کنن ولی خب مدت کوتاهیه پیج رو زدم هنوز اونقد پرمحت ...[/QUOTE

لینک پیجتو بده ما هم بیایم روز مرگیاتو ببینیم😉☺

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
فالورا فیکن اخه نیستن ؟ یکی از اشناهامون پیج خرید منتهی بازدید استوری و لایک و فالوراش تماما با برن ...

عزیزم اینستا چقد پول میده به پیجایی که فالوور زیادی دارن

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
عزیزم اینستا چقد پول میده به پیجایی که فالوور زیادی دارن

والا من رفتم ی پیج ۳۰۰ کایی پرسیدم قیمتاشو 

استوری ۹۸۰

بازدید حضثری از محصول ۵/۵۰۰

استوری با صدای خودشونو... ۱/۵-۲ 

من سوای ازین مسائل دوست دارم مخاطبام بره بالا شلوغ پلوغ شه😍

[QUOTE=135573412]دقیقا 🙁چون روزمرگیه باید حتماخوششون بیادتا فالو کنن ولی خب مدت کوتاهیه پیج رو زدم ...

درخواست دوستی دادم😍لینک رو میفرستم 😘