2777
2789

سلام من هفته شش بارداریم آزمایش دادم tsh=4.3 بود دکترم گفت نرماله با اینکه بهش گفتم نو نت خوندم زیر ۲.۵ تو بارداری باید باشه ولی گف نه نرماله منم بیخیال شدم بعد دوباره تو۱۴ هفته آزمایش دادم tsh اومده بود پایین و آنتی تی پی او ۱۰۰ بود دیگه رفتم پیش دکتر غدد و گف کم کاری داشتی و قرص نوشت برام من الان خیلی تو استرس و عذابم این سه ماهی که نخوردم تأثیری رو بچه گذاشته خواهش میکنم ج بدین 😭😭

نه سه ماهم وقت خوبیه که رفتی عزیزم بعدش انقدرا بالا نبوده و دکتر زنان میگن بالای ۵ نیاز به دارو داره و نکران نباش چون خودت زمینه ای تیرویید نداشتی و بخاطر بارداری tshتغییر کرده 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم اصلا نگران نباش حتي اگر مادر در طول دوران بارداري ندونه كه كم كاري تيروييد داره و نوزاد به دنيا بياد توي آزمايش غربالگري كه از نوزاد ميگيرن اگر مشخص بشه كم كاري داره بهش آمپول ميزنن و بر طرف ميشه الانم واسه خوردن قرص دير نيست اصلا نگران نباش هيچ اتفاقي نميفته اين و با اطمينان بهت ميگم چون يكي از اقوام نزديك ما فوق تخصص غدد هست و من خودم كم كاري داشتم تو بارداري و نگران بودم اون تمام اينا رو بهم توضيح داد

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖
نه بابا وقتی فهمیدم رنج ازمایشگاه تا نهایت هفت بود مال من شیش و نیم بود اینقدر کم کار 

خب چرا از اون موقع شروع نکردی قرص بخوری ؟ من به دکترم گفتم زیاده گفت نه خوبه ولی بعدش خودم از چند تا دکتر پرسیدم گفتن کم کاری خفیف داشتی و قرص باید میخوردی 

شما بچتون سالم دنیا اومد؟

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳