بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزيزم كوچولوت خودشو نشون داد؟؟خدارو شكر همه چي رو به راه؟؟
سلام عزیزم گفت احتمالا دختره ولی ۱۶ هفته بیا دقیقشو بهت میگم.اره خداروشکر همه چیز خوبه دست و پاشو تند تند تکون میده فندقم
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
الهيييييييي من كه مردم واسشون همشون خوردني هستناااا ،تو الايم دختر داشتي؟؟؟مثلا چيا؟
والا من هیچ علائمی نداشتم فدات شم.فقط حالت تهوع داشتم که اونم با قرص دمیترون حلش کردم
با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
راستي كدرم شهرين ؟؟واسه ان تي چند هفتگي رفتي و كدوم مركز؟؟
من بوشهرم.امروز ۱۱هفته و ۵روزم بود گلم
من خيلي تو اذيتم از لحاظ بي اشتهايي و ويار شديد و حساس به بو ها غذام شده نون پنير و بعضا سوپ اونم اب ...
من اولاش اصلا غذا نمیخوردم و فقط بالا میاوردم تا اینکه رفتم دکتر قرص بهم داد الان غذا میخورم خداروشکر همه چی
من اولاش اصلا غذا نمیخوردم و فقط بالا میاوردم تا اینکه رفتم دکتر قرص بهم داد الان غذا میخورم خداروشک ...
منظور از اولاش كي هستش؟؟
من تا هفته ٥عالي ميخوردما يعني جفت كباب با كته و يا ابگوشت اينا بعدش از هفته ٥حالت تهوع وحشتناك تا ٦هفته الان تهوم با قرص خابيده ولي بي اشتهايي و بوي بد همه چيز منو عصبي ميكنه
منظور از اولاش كي هستش؟؟ من تا هفته ٥عالي ميخوردما يعني جفت كباب با كته و يا ابگوشت اينا بعدش از هف ...
منم یک ماهه اول که اصلا نمیدونستم باردارم.ماه دوم وحشتناک حالم بد بود یعنی همین که فهمیدم باردام ویارم شروع شد
منظور از اولاش كي هستش؟؟ من تا هفته ٥عالي ميخوردما يعني جفت كباب با كته و يا ابگوشت اينا بعدش از هف ...
عزیزم این تایپیک نمیدونم واسه کیه
اما تمام حالتات کپ منه فهمیدی جنسیت نی نی تو؟؟؟؟؟
میگن طرف خیلی ادم حسابی و ادم درستیه!.. دزد نیست،حلال حروم سرش میشه، دروغ نمیگه و......یادمون رفته اینا وظیفه انسانی ما نه آپشنهای ویژه....!! (زاده پاییزم فصل خش خش برگااان ...🍁🍁کوردم و این یکی از افتخاراتمه😍عاشق ارایشگری ام 💇💇و هر روز تو رویا و خیااالم میبینم که به ارزو هام رسیییدم..من خیلی خوشبختم چون از هیچکس هیچ انتطار و توقعی ندارم .. من به ارزوهام قول رسیدن دااااادم.......✌😉