2777
2789
عنوان

ماریا قنااااد بیا حلوای هویجم ببین😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 29 پست
عزیزم نوش جان ظاهرش که عالیه  مزش رو یه سوال دارم من طعم هویچ پخته رو اصلا دوست ندارم ولی قیاف ...

عزیزم اونجوری نیس که خیلییی طعم هویج بده فک کنی داری هویج میخوری طعمش خیلی خوبه و چون زعفرونم داره طعمها باهم میکس میشه .یبار امتحان کن ضرر نمیکی اصلا اونی که فک میکنی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اونجوری نیس که خیلییی طعم هویج بده فک کنی داری هویج میخوری طعمش خیلی خوبه و چون زعفرونم داره ط ...

خب خداروشکر ممنونم گلم 

گفتم از یکی که امتحانش کرده بپرسم بهتره 😍😍😍

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
خب خداروشکر ممنونم گلم  گفتم از یکی که امتحانش کرده بپرسم بهتره 😍😍😍

خاهش میکنم عزیزم نوش جونت.طبق همون دستور برو عالیه .من ارد شیرینی ریختم چون ارد سنگک نداشتم ولی خیلی خوب شد

عزیز دلم خیلی شرمنده کردی برای تاپیکت. نوش جون عشقم 

خداروشکر که راضی بودین 💋💋

زحمت خودت  بود گلم

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
دستورای ماریا قناد حرف نداره هرچی درست کردم عالی شده.مرسی ماریا هرچی میخوای خدا بهت بده عزیزم❤❤

ممنونتم مهربون😘

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️