2777
2789

خلاصه میگم حوصلتون سر نره چون خودمم واقعن متنای طولانی رو نمیخونم.لطفا بعدش گزارش بزنین بترکه.ی روز مامانم همینجوری رفته بوده واسه معاینه معمولی اصن درد و اینام نداشته منم از وقتم مونده بود بعد از معاینه دکتر زده بود اورژانسی باید سزارین شه چون من دارم خفه میشم.خلاصه همون موقع همزمان با مامانم یه زن دیگه ام زایمان میکنه  بعد از اینکه من بدنیا اومدم چون همراه اون زنه جلو در اتاق عمل بوده منو میدن به اون خونواده .حالا فک کن اون زنه بچه پنجمش بودع مامان من بچه اول.وقتی ک مامانمو از اتاق عمل میارن بچه رو میدن بهش ک شیر بذه میبینه برچسب دست نوزاد اسم  کسی دیگه رو زدن.خلاصه شوهر خالم کل بیمارستان و میگرده ببینن منو دادن ب کی عاقا منو داده بودن ب ی زنه ک بچه اون مامانم میگ فک کنم 5 کیلویی بود حالا من 2300 یا 2600 بودم دقیق نمیدونم. اون خونوادم سواد نداشتن حالا اون خونواده برده بودنم تمیزم کرده بودن لباس و اینام تنم کرده بودن  بعد ک شوهر خالم بهشون گفته بود اشتباع شد این بچه شما نیس شوهر زنه برگشته گفته گفتم زن من ازین بچهای لاغر مردنی نمیزاد   اقد بدشون اومده بود از حرص دوباره لباسارو از تنم کنده بودن لخت تحویل شوهر خالم دادن.میگن انقد ک ضعیف بودم مامان بزرگم نمیزاشته کسی بهم دست میزنه میگفته بلندش نکنین استخوناش میشکنه ناخنامم هنوز رشد نکرده بودن  

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچین ضفیفم نبودی اگه ۲۶۰۰بودی.منم همین بودم لی الانمو بیا ببین.🙈🙈

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

😄😄😄

دایی منم همش اذیتم میکنع میگ تو رو از توی جوب پیدا کردیم😕

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

منم دخترم ۴۲۰۰دنیا اومد از قبلش میدونستم درشته ولی چقدر رو نمیدونستم بعد از زایمان  که منو فرستادن اتاق زنان یه دختره کبود و تپل بهم داده بودن حالا من سفیییید گفتم خانم اشتباه نمیکنین این خیلی سیاه بچه من نیست گفت تنها بچه درشت که اینجاس دختر شماس همه زیر سه کیلو هستن اونجا خیالم راحت شد که بچه خودمه 😂🤣

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

@rahamil80069  بیا عشقم اینو بخون               @کاربر_چت ‍  بیا گلم         @ملوووس  بیا عزیزم         @آیناز75سابقم        @asigol  بیا عزیزم  @mahbobe7  بیا خوشگلم        

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.