2777
2789

من امروز رفتم رستاک پدرم درومد، همه بداخلاق، تازه خیلی لفتش دادن از 8 صبح تا 2 اونجا بودم واسه ی سونوی ان تی 

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو رو دادن آزمایش خون دوهفته 10 روز طول میکشه

آخه من جفتشو یه جا دادم اول آزمایش گرفتن تا نوبت سونوم بشه جواب جفتش باهم دادن بهم منم تعجب کردم فکر میکردم آزمایش طول میکشه

خدایا دوست دارم، به من لیاقت بندگی بده نزار گمراه بشم
آخه من جفتشو یه جا دادم اول آزمایش گرفتن تا نوبت سونوم بشه جواب جفتش باهم دادن بهم منم تعجب کردم فکر ...

وااا واقعا اول سونو دادم بعد آزمایش خون امروز دادم

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
آخه من جفتشو یه جا دادم اول آزمایش گرفتن تا نوبت سونوم بشه جواب جفتش باهم دادن بهم منم تعجب کردم فکر ...

شما طبق سونو چند هفته ای

دختر گلم قند عسل منو بابایی چشم براهتیم به موقع بیا که لباسات داره دست دوم میشه بس که ماچش کردیم😅.(دختر آبانی من) 😍💗👨‍👩‍👧
من طبق سونو غربالگری الان 12 هفته و شش روزم

من 12 هفته و 3 روزم