2777
2789

شوهرمن 10ساله پیش فروشگاه شراکتی عمو باباش حسابداربودن.قراربود دوسه سال اونجا باشه بعد براش یه فروشگاه کوچیک براش بزنن.اینم بگم که فروشگاهشون چندتا نمایندگی داره.نزدن الان 8ساله من ازدواج کردم با اینکه وضع پدرشوهرم توپ هست قول همه چیز بهمون داده بود فقط بعد4سال خونه ساخت اپارتمان. یه ماشین خرید که هرکاری برای ما کرد برای برادرش هم کرد یعنی اپارتمان ساخت یه واحدداد اون ماشین دوتا یکی ما یکی داماد عموش.خلاصه هرچی میگفتم بیا جداشو میگفت مال خودمه چرا جدابشم درصورتی که حقوق ما حقوق اداره کار بود.ولی بخدا من عتراض نکردم اگرم میکردم شوهرم قبول نداشت حالا که دوسه ماهه جدا شده شکر خدا مستقل شده.عموش میگه دامادمن بیاد پیشت دوسال کاربهش یاد بده منم یه نمایندگی بهت میدیم من میگم نه اون میگه خوبه اخه نمایندگی ها پول میگیرن اوضاعیه

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه

خوشی زده زیر دلت؟تو چیکارش داری خودشاون تو داره کار میکنه میدونه چیکار کنه دخالت نکن فقط ی بار نظرتو بگو بعدش بگو هرچی خودت صلاح میدونی چون اگه چیزی شه میگن تو کردی

لاحول ولا قوة الا بالله هو العلي العظيم🧿♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میدونم ولی میگه برای من که اول کارم خیلی خوبه نمایندگی داشته باشم

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
خوشی زده زیر دلت؟تو چیکارش داری خودشاون تو داره کار میکنه میدونه چیکار کنه دخالت نکن فقط ی بار نظرتو ...

8ساله من جنگ اعصاب داشتم که جدا شو قبول نمیکرد الان که شکر خدا جدا شده درامد داره این حرفا پیش اومده