2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا شوهرم با سوره ی ناس و فلق نوشتم تو لباس کارشه برا دخترمم قبلا نوشتم ولی دنبالش نیست میخام برا پسرمم بنویسم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج
من برا شوهرم با سوره ی ناس و فلق نوشتم تو لباس کارشه برا دخترمم قبلا نوشتم ولی دنبالش نیست میخام برا ...

برای چی نوشتی؟؟

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
اونایی که این حرزو دارن بگن خودشون نوشتن آیا؟؟؟

ی دعاش ی خطیه ک تو برنامه سمت خدا گفت بنویسید همراهتون نگه دارید

ی دعاش طولانیه ک میگن باید رو پوست نوشته بشه و با نقره پوشانده بشه

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
من برا شوهرم با سوره ی ناس و فلق نوشتم تو لباس کارشه برا دخترمم قبلا نوشتم ولی دنبالش نیست میخام برا ...

چطوری مینویسین اخه شرایط خاص داره میگن مثلا با زعفرون اینا بنویسی 

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
چطوری مینویسین اخه شرایط خاص داره میگن مثلا با زعفرون اینا بنویسی

من از یه روحانی پرسیدم گف خودت میتونی بنویسی من خیلی بهش عقیده دارم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

کلا خوبه . خالم داره میگف برا همه چی عالیه این حرز . اونا از مشهد گرفته بودن حالا من نمیدونم کجا جا معتبر پیدا کنم   مثلا از کتابفروشی یا کجا دنبالش بگردم

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستین?ممنون
اونایی که این حرزو دارن بگن خودشون نوشتن آیا؟؟؟

باید روی پوست اهو نوشته بشه اصلش..... ولی چون اهو کمیابه میشه روی پوست حیوان حلال گوشت هم نوشت ...بنده آماده آن را دارم هر کس میخواد براش میفرستم..... ایمنی از کلیه افات و چشم زخم و بلایاست....خیلی موثر