2777
2789
عنوان

کمک ب زن و شوهر جوان

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 38 پست
عزیزم اگ میخوای کمکشون کنی برو بهزیستی و شرایطشونو بگو هم ماهانه پول میدن هم وسایل احتیاجشونو فراهم ...

نمیری از ظهر تاحالا دارم میترکم چون خواب بد میبینن نمیتونن اب بخورن 😂😂😂

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
خب برن کار کنن.....والللا....چرا خانومه نمیره کار کنه....مگه جوون نیست.....

واقعا شوهرش ک افتاده تو خونه نمیتونه کار کنه د دسشویی هم نمیتونه بره خانمش هم باید مواظب باشه نگهداری کنه ازش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا پیگیری دارن میکنن اگ اطلاعات داشته باشی میدونی طول میکشه چن ماه دادگاه تشکیل پرونده پزشکی قانون ...

نمیدونم قربونت برم، اما مسجد نزدیک خونه برو، به مسئولش خبر بده، الان همه ی مساجد دارن سبد غذایی تهیه میکنند، حتما الویت قرار میدن این بنده ی خدا رو

اجرت با حضرت زینب (س)

این اکانت حذف شده است
نمیدونم قربونت برم، اما مسجد نزدیک خونه برو، به مسئولش خبر بده، الان همه ی مساجد دارن سبد غذایی تهیه ...

دادن یکی بهشون 3 کیلو برنج بود 1 روغن کوچیک بود و نون 

دادن یکی بهشون 3 کیلو برنج بود 1 روغن کوچیک بود و نون 

میتونی شرایط خانواده رو بگی تا کمک بیشتری کنن

خدا کمکشون کنه

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍
ع زیزم این تاپیکت تاپیکای غیر قانونیه

نمیدونسم غیر قانونی هس واقعا شرایطشون خیلی سخت بود خواسم کمکشون کنم خودم خیلی نمیتونسم کمک کنم ولی خیلی پشیمون شدم با حرفای ک خوندم 

نمیدونسم غیر قانونی هس واقعا شرایطشون خیلی سخت بود خواسم کمکشون کنم خودم خیلی نمیتونسم کمک کنم ولی خ ...

😉 اینجا این تاپیکا و دیه نزن بی خی

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
اینجا جای گدایی نیست عزیزم... از احساسات پاک خانمها و مادرای اینجا سواستفاده نکنید لطفا😒😒😒😒

گدایی نکردن کمک خواستن هر کی خواست بهشون کمک میکنن ب این راحتی به کسی تهمت نزنیم

نمیری از ظهر تاحالا دارم میترکم چون خواب بد میبینن نمیتونن اب بخورن 😂😂😂

واااااایییی باز یادم آوردی😂

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
فعلا پیگیری دارن میکنن اگ اطلاعات داشته باشی میدونی طول میکشه چن ماه دادگاه تشکیل پرونده پزشکی قانون ...

تقریبا یک سال

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم.
واااااایییی باز یادم آوردی😂

مرگ خودم از ظهر تا حالا یادم میاد میمیرم از خنده 😂😂😂

من گدایی نکردم شعور خوندن داشته باش برا خودم نبود ک بخاد گدایی باشه شرایطشون خیلی سخت بود ک مجبور شد ...

اگه خیلی دلسوزی برو موسسات خیریه نه اینکه اومدی اینجا.من داشته باشمم کمک نمیکنم چون تا به چشم نبینم باور نمیکنم

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤