سلام دوستان تا حالا تجربه خرید از تره بار اینترنتی سبزی من که توی تهرانه رو دارید؟ تعریفش رو زیاد شنیدم خواستم تجربه شما رو هم بدونم... ارسالش واقعا سریعه؟
من اینترنتی میخرم میوه سبزی صیفی جات، اما تهران نیستم. خیلی عالیه و راحت
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه.درواقع تمام نسلبعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای امثال تو فراوونه... 😊
یکم گرونتر از بازار میده اما یدونه خراب و لک نداره عالیه
تعریف شو شنیدم چند تا از دوستامم مشتری های دائم ش هستن می خوام امتحان ش کنم. خرید تره باری واسه من که شاغل م و خسته از کار برمی گردم خیلی سخته معمولا هم محصولات خوب طی روز فروش می ره غروب چیزی نمی مونه