دو روز پیش ازمایش بتا دادم 63.30 بود گفتن دوباره تکرار کن امروز دادم شده 46.5 از گریه دارم میمیرم دکترم گفت نمیمونه یعنی درسته 😢🤦♀️چرا انقدر خوشحالی زود گذره خیلی نامید شدم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
😊مرضیه هستم😊 خدایا همیشه شکرگزارت هستم ازت میخوام برا یه لحظه هم منو به حال خودم نذاری ببخش اگه امانتدار خوبی نبودم بهم کمک کن و توان بده که بچه هام رو طوری بزرگ کنم که فقط و فقط بنده خودت باشن و خوب بندگی کنن...خدای خوبم به حق پنج تن همه آرزومندای بچه رو به آرزوشون برسون...خدای خوبم به همه ما فرزندان سالم و صالح و خوش قدم و خوش روزی عنایت بفرما...الهی آمین حالا یه صلوات هم هدیه کنین به روح اموات
اره عزیزم کمی گرون هستن من خودم ۵ ماه پیش کیوتن رو ۹۰ اووابوست رو ۵۵۰ و قرتی لید هم ۵۵۰ ...اگر اووابوست پیدا کردی خیلی عالیه مخصوص تقویت تخمک هستش..نمدونم الان تو بازار هست یا نه نبود کیوتن و فرتی لید رو بگیر عالیه