2777
2789
وارد شدن به بورس "ستس" باید داشته باشی  سواد کافی  تجربه  سرمایه  جو برتون ن ...

سهام عدالتمون و چکار کنیم پس؟؟
بابام فوق لیسانس اقتصاد داره ولی خیلی مشغله داره
سهام عدالتمون و بذاریم بمونه یا آزاد کنیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا؟ اصن کجا خرید و فروش میشه این سهام که میگن

از تو داروخونه ها دیگه😞

‏یه جوری از خواهر شوهر مادرشوهر بد میگن انگار خانواده‌ی طرف جانیه و فقط این آقایی که با اینا ازدواج کرده سالم بوده و خانوم اومده نجاتش داده😏بعضی وقتا باید به همه بفهمونی که 
نع عزیزم😄 باید بری سامانه سجاد آخه دختر باید سواد بورسی داشته باشی آخه خطرناکه بورس

خب سواد بورسی که با آدم زاییده نمیشه🤣🤣🤣باید از یه جایی بری تو کارش و اطلاعات به دست آوردنو از یه جایی شروع کنی دیگه

بعد چکارش کنیم؟؟

ببین عزیزم برو سامانه سهام عدالت روش آزادسازی مستقیم رو انتخاب کن وقتی انتخاب کردی کد پیگیری رو بهت میده کد رو نگه دار منتظر اطلاعیه های بعدی باش بعد الان میتونی به سایت سجام بری ثبت نام کنی بری دفاتر پیشخوان احراز هویت میشی میری کارگزاریت رو انتخاب کن کارگزارت بت کد بورسی میده با اوون کد وار صفحه شخصیت توو بورس میشی اونجا دولت سهامتو بهت تحویل داده مشخصه ماله کدوم شرکتها میتونی سهامت رو بفروشی یا بری سهام سایر شرکتها رو بخری الان سهام عدالت من ۴۹۰ هزار تومنه که ارزشش شده ۶ میلیون 

ممنون شما آزاد کردی؟؟

دو روش وجود داره روش مستقیم و روش غیر مستقیم 

در روش مستقیم دولت سهام عدالت رو بهت میده میتونی مستقیما بفروشیش 

در روش غیر مستقیم دولت صاحب سهام عدالتت میشه و سالی یکبار ۸۰ هزار یا ۱۰۰ هزار تومن بهت میده که با این مبلغ یک کیلو پشکل الاغ میشه خرید 😑😡 پس روش مستقیم رو انتخاب کنین به نفعتونه