2777
2789
عنوان

بعد از جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1090 بازدید | 92 پست
عزیزم اون دختری که بااین آقا عقد کرده باهزار امیدو آرزو وارد زندگیش شده خواهش میکنم حتی اگه این عشق ...

من دقیقا چون خودم شکست خوردم برای همین خیلی اون دختر رو درک کردم

این آقای دیوانه گیر اون بدبخت افتاده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا رفیقم بخاطر یه پسره طلاق گرفت  پسره هم گوشیو خاموش کرد و بهش خبر رسوند مادرم گفته عروس مطل ...

تا آخر بخون عزیزم من بخاطر کسی طلاق نگرفتم 

اگر میخواستمش خو همون قبلا زنش میشدم

مردا در زمینه خیانت خیلی زرنگن شما هم که فکر و ذهنتون خواستگار قبلیتون بوده معلومه دیگه از نظر روحی ...

بنظرم دارین ناخواسته اشتباه قضاوت میکنین 

من اینقدر تو زندگیم بدبختی داشتم که اصلا یادم نبود این خواستگاروجود داره 

از آدمی ک ب زن متاهل ابراز علاقه میکنه و تشویقش ب طلاق میکنه بترس بترس و فرار کن

تشویق نبود یه بار همون اولین بار که فهمید عقد کردم فکر کنم از سر شکوه شدن گفت 

ول در کل با حرفت موافقم 

این از اولش معلوم بوده مرد زندگی نیس اگه میخواست نباید همون اول جا میزد استارتر اشتباه کرده به همچین ...

دقیقا کدوم اعتماد عزیزم؟ 

من تا متاهل بودم کلا اینو فراموش کرده بودم 

اصلا آدم مهمی برام نبود هیچوقت

استارترجان دلایلتون برا طلاق اصلا قانع کننده نبود در واقع هیچ دلیل جدی وجود نداشته! خودتون رو ب ش ...

قضاوت نکنیم

شایدم اون باید تاوان دل شکسته منو بده که میدونست مشکل داره ولی منو بدبخت کرد

آره واقعا ...استارتر چون عقد اولشم دوس داشته طرف رو و جدا شده و عیبای این همسر دومش بیشتر به چشمش او ...

واقعا با دقت خوندین؟؟

من کی دو بار عقد کردم؟  عقد اولی نبوده 

عشقی هم از طرف من نبوده 

واقعا با دقت خوندین؟؟ من کی دو بار عقد کردم؟  عقد اولی نبوده  عشقی هم از طرف من نبوده&nb ...

عذر میخوام عزیزم من بدون دقت خوندم

بابت نظراتمم ببخشید گلم😘 امیدوارم بهترین زندگی و همسر خوبی در انتظارت باشه😘😘