2777
2789
عنوان

قــــضــــــــاوت کنید🙏

115 بازدید | 6 پست

سلام دوستان...!

من یک دوست دارم به اسم مژده که از همه ی دنیا بهم نزدیک تر بود حتی از خواهر و خانواده ی خودم.....من همیشه باهاش رو راست بودم و دوست داشتم هرجا میرم اونم باهام باشه حتی شب خواستگاریم گفتم اومد پیشم دوست من ۳۳ داره و من ۲۲ وقتی ازدواج نکرده بودم همسایه ی دیوار به دیوار بودیم که همش پیش هم بودیم سه تا بچه داره وقتی من ازدواج کردم یکم رابطه اش با من عوض شد انگار فاصله گرفت اما من بازم سعی کردم رابطه رو حفظ کنم

من یه دوست دیگه ام دارم که به اسم ساناز که ساناز به واسطه ی من زن داداش مژده شد بعد اینکه این دوتا باهم فامیل شدن اصلا به کل با من عوض شدن بخدا بزرگترین راز های زندگی همو میدونیم .... یا مثلا مژده بدون من اصلا میگفت نمیتونه ....بعد من خیلی بچه بودم با مژده دوست شدم یعنی حدود ۱۷ سال میشه چون تازه عروس بود اومد تو محل ما و بلافاصله بچه دار شدو.... این حرفا بگذریم

هر سال برای بچه هاش تولد میگرفت منم دعوت میکرد میگفت بیا امسال از دهن یه نفر شنیدم که برای پسرش تولد گرفته همه رو دعوت کرده منو سوا کرده خیلی ناراحت شدم واقعا

بخاطره ساده بودن خودم که انقدر باهاش رو راستم انقدر ساده همه جا تو خانواده شوهرم زنگ میزدم میگفتم مژده توام بیا.....حالا من بچه ها چیکار کنم چطور رفتار کنم با این ادم واقعا خاله ام و خواهرم خیلی بهم گفتن این ادم با تو رو راست نیست اما من باور نمیکردم خیلی غصه خوردم وقتی فیلم تولدو دیدمو سانازو همه بودن ولی من نبودم

دوستان رابطه ی من با مژده طوری بود که همیشه حتی تو خیرو شر باهم بودیم همه میشناسن تو فامیل مژده رو....بعد اینکه

خواهر مژده عروس دایی زن دایی من میشه یه طورم فامیل دورم شدیم باهم

حالا قضاوت کنید چند روز دیگه تولد دخترشِ دخترش منو خیلی دوست داره فکر میکنم که دعوتم کنه اگه دعوتم کرد چی بگم

و

اگر دعوتم نکرد چطور بفهمونم ناراحتم

چون همیشه میگه تو مثل دخترمی تو فلانی تو بیساری

ببخشید واقعا طولانی شد

ممنونم که وقت میزارید و جوابمو میدید

🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از دستش ناراحت واقعا😔

زیادی حساسی در این قضیه .

منم با یکی دوست بودم هر جمعه اکیپ شده بودیم می‌رفتیم کوه .

ی روز بی جهت از ما فاصله گرفت .

خیلیی بهم بهش محبت میکردیم . دوبار اومده بود خونمون ولی من رنگ خونشون رو ندیده بودم .

یک دو بار بهش پیام دادم که از دست ما ناراحتی ؟ ما کاری کردیم ؟ 

می‌گفت نه شما برام عزیز هستید و من چیزیم نیست .

دیگه منم ولش کردم .

کاربر قدیمی هستم.   
زیاد ب روش نیار من باشم رابطمو کم میکنم کلا وقتی با کسی گرم میگیری اخرش خراب میشه

اخه همش میگه تو منو ول کردی تو ازدواج کردی فلان شدی میخوام بهش بگم که من ولت نکردم تو خودت باعث شدی

🤗
زیادی حساسی در این قضیه . منم با یکی دوست بودم هر جمعه اکیپ شده بودیم می‌رفتیم کوه . ی روز بی جهت ...

اخه من صبح از خواب بیدار میشدم خونه اونا بودم تا خوده اخر شب رابطه ی ما بیشتر شبیه خانواده بود حتی بچه هاش به دنیا اومدن برای بیمارستان دخترش من رفتم اصلا یه طوره دیگه رابطه داشتیم مثلا خانواده اش شهرستان بود هر سال میرفتم منم میبرد تازه کل فامیلاش میگفتن من مثل دخترشم خودشم میگف از وقتی ازدواج کردم عوض شد

🤗